K
kobietka22
Gość
Karola ja tez chyba sie porycze jak napiszesz ze wszystko gra, napewno tak bedzie, musisz byc silna, i cierpliwa dla maluszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kobietka ocxywiscie ze bede jak kazda z nas tutaj bedziemy sie cieszyly z kazdej nowe fasolki:-):-)karola na pewno tak bedzie wierze w was:-), wierze ze jako mamusia w zawansowanej ciazy bedziesz mnie podtrzymywala na duchu gdy ja zafasolkuje;-), no ale lece bo zakupy same nie przyjda zajrze do was jak posprzatam i przygotuje obiadek na nalesniki dzis mam ochote tylko jajek nie mam.
tak tez wlasnie zrobie najwazniejsze zeby dzisiaj wszystko bylo dobrze :-) zeby ta krew ktora byla nie byla groxnakarola ja widzę, że dziś już twoje nastawienie lepsze i bardzo mnie to cieszy. Trzeba wierzyc!!! Wiem, że sama pewnie będę umierac z nerwów jeśli jeszcze kiedyś będzie mi dane miec fasolkę, ale najważniejsza wiara i choc odrobina pozytywnego myślenia. Bardzo bobrze, że podjęłaś decyzję co do zmiany lekarza, a reakcja baby się nie przejmuj, nie pasuje ci jej podejście, to masz prawozmienic, to przeciez twoja ciąża, twoje ciałao i twoje maleństwo, a nie jej
Anetko83 wiesz co my tu tez piszemu o wszytskim praktycznie I dawno już nikt nas się nie czepnął że piszemy o głupotach Ale wiesz że ja do Was na Odskocznie nieraz zaglądam