reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam wszystkie aniołkowe mamusie wiele z was minie nie kojazy a ja jakis czas temu często odwiedzałam to forum a ortatnio was troche zazaniedbałam postaram sie przeczytać chociaż kilka ostatnich stron ale wszystkiego nie jestem wstanie nadrobić, mam nadzieje że mi wybaczycie ze tak was nie odwiedzałam:sorry2:

reklama
Witajcie dziewczynki:-) Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie;-)
U nas wszystko OK:blink:, dzidzia ma już ponad 2 cm i rośnie wzorcowo:tak:mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze.

Serdecznie gratuluję nowo zafasolkowanym i życzę Wam, aby każdego dnia kolejna przynosiła radosne nowinki:-D

Pozdrawiam:-D:-D:-D

U nas wszystko OK:blink:, dzidzia ma już ponad 2 cm i rośnie wzorcowo:tak:mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze

Dziękuję kochane -a ja tak w głębi serca się bardzo cieszę i wierzę że teraz już będzie dobrze -to taki wielki szok -zupełnie inne objawy, piersi wcale nie bolą!!!

Ogromne gratulacje dziewczyny:-) trzymam kciuki:-)

U nas wszystko w porządeczku:-)

Dziewczynki zrobiłam sobie przerwę w pracy i wpadłam do Was:tak:
Nie mogę uwierzyć -łażę z tym teściorem -co chwilę zaglądam ale są -i nie znikają!!! Myślałam że poczuję strach a ja się tak ogromnie cieszę!!! no taka płodna jestem że szok:szok: ale trzymam kciuki za Nas cały czas i śmieję się i płakać mi się chce na przemian -zapewne przejdzie mi jak uwierzę, jak lekarz powie że wszystko ok.

Olu dziękuję i teraz czekam na wiesci od Ciebie!!! mam nadzieję że masz zdjęcie ęcherzyka:-p pokażesz kiedyś kruszynce jaka była -najwcześniejsze zdjęcie dzidzi w historii!!!:-)

Koti obyśmy wszystkie taki ewieści rzynosiły -tylko dobre przez całe 9 miesięcy:tak:

Kasiu -ja czekam i piąstki zaciskam (zaciskamy:tak:) sama już uwierzę we wszystko:tak: przecież nic nie wskazywało na to szczęście....

Asiu jakoś nie ma do czego nawiązać z tymi zdjęciami:-D dziękuje za dobre słówka. Czuję sie dobrze:tak: tylko brzuch czasem delikatnie ciągnie ale poza tym jest ok. Praca mnie troszkę uspokaja i odciąga myśli

Kasiamaj
trzymaj trzymaj kciuki -oby do środy i później tylko wiara i nadzieja sprawią ze wszystko dobrze się ułoży:tak:

Karola zaskoczyłam sama siebie -już o omamy się podejrzewałam bo zawsze myślałam że ta kreska ma być już natychmiast a ona po 3 minutach wylazła. A moja siostra nosiła w torebce test sprzed dwóch dni bo zmusiła mnie do nasikania i przez 2 dni nie zauważyła bladziutkiej niteczki!!!!

Gosia:) czekam na wieści -to naprawdę ciężkie dla nas ale musimy wiedzieć chociaż to co możemy. Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u lekarza

Gabrysiaa
dla Twoje Aniołka zapalam (*). Jakiś szczęśliwy ten tydzień był i oby tak dalej:tak:

Ilonka
-mówiłaś, mówiłaś ale ten mój mały mózg tego nie zakumał;-) nie chciałam się nakręcać i robić sobie nadziei a tutaj taki szok:tak: chłopaki wiedzą lepiej -ale to tak między nami!!!!

Agniesiu dziękuję i odpoczywaj na wolnym dużo!!!! po takim pracowitym tygodniu należy Wamsię a jakże!!!:tak:

Madziak
nie dziękuj tylko odpoczywaj z nami i lecz psychikę bo serduszko samo musi sobie poradzić z emocjami. Dziękuję i Tobie kochana.

Just79 ureguluje sę i trzymam za to kciuki -ja nigdy nie miałam zegarkowych @ i to raczej loteria była ale to widać przy fasolkowaniu nie ma znaczenia ważne żeby hormony były ok co muszę zbadać niedługo!

Mazia
witaj! gratuluję córeczki!!!!

Silvii cieszę sie że u Ciebie wszystko w porządku!!!

Mama sówki -dziękuję!!!! co u Ciebie jak samopoczucie -lepiej już?!

Motylku
?!?!?!?!?!?!?!?!

A my dziś uciekamy do teściów ale jeszcze cicho szaaaa. Może w poniedziałek o plażę zachaczymy a za tydzień to wesele... a tyle procentów będzie -cóż nie teraz to w pryszłym roku:tak: Ale moi rodzice jak się dowiedzą 22 sierpnia jak pojedziemy to oszaleją!!!!

Myślałam że tym razem nie będę planowała... że pocekam z radością i szaleństwem ze szczęścia... wiecie co? nie poczekam -po prostu nie może być inaczej niż tylko dobrze!!!! i tego się będę trzymała choć może to się wydać dziwne

Całuję uciekam!!!

witaski
dziewczyny niech mi któraś kubeł zimnej wody na głowę wyleję bo zaraz oszaleję
albo sobie wmawiam albo coś się ze mną dzieje
cały dzień bym spała cycki mi wyłaża ze stanika ale bolą dopiero kiedy ścisnę i bardziej sutki niż całe piersi
bardzo lubię jazdę samochodem a wczoraj kiedy R mnie wiózł do psychiatry dosłownie pięć minut drogi mało brakowało abym wymiotowała
sikam co chwila kawa też mi jakoś kwaśno smakowała dzisiaj no i na kuchni gotuje się kapuśniak
może ja tak bardzo chcę tego dzidziusia że sobie wmówiłam te wszystkie objawy i teraz boję się że jak jednak przyjdzie @ to się bardzo rozczaruję
to jeszcze cały TYDZIEŃ czekania

pomocy !!!
mam nadzieje ze wszystko po twojej mysli będzie trzymam mocno kciuki
Witam:-) Kilka dni temu miałam wyłyżeczkowane dno macicy po poronieniu:-(
Nie wiem tylko w jakim okresie mogę teraz spodziewać się miesiączki:confused: Chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę... Bardzo chcę mieć maleństwo:tak: nie wiem tylko czy to będzie możliwe tak szybko...
karolinko bardzo mi przykro dla tojego aniolka
[*]

Kasia, a zwolnienie wystawia Ci Twój ginekolog, czy jakiś inny lekarz?
Mam nadzieję że mój nie będzie mi robił problemu... w mojej pracy jest taka atmosfera, że lepiej nie pisać..no i nie miałabym siły jakby wszyscy patrzyli na mnie takim współczującym wzrokiem..
ja nie wruciłam do pracy ciogłam zwolnienie ile sie tylko dało a ginia uprzedziłam o moich zamiarach i o lekach takich jak zresztą twoje i dzięki Bogu w ostatnim miesiacu zwolnienia zobaczyłam 2 kreski na teście tego i tobie życze ale żeby te kreseczki sie wcześniej pojawily niż mi

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!30 lipca straciłam w 17 tc mojego najukochańszego syneczka....pozostała tylko pustka, żal...nie ma sekundy abym nie myślała o moim maleństwie...tak bardzo tęsknie za nim...za moim brzuszkiem....mam ogromną nadzieje, że razem z Wami dam rade przetrwać ten koszmar....
zostań z nami będzie ci łatwiej przez to wszystko przejść dla twojego aniołka
[*]

Hej dziewczyny jutro wazny dzien ide do lekarza na kontrol po drugim zabiegu jezu az sie juz boje chodzic bo zeby znow nie bylo cos zle:(:(Nie dosc ze stracilam malenstwo to raz zabieg mialam zle zrobiony i drugi raz to musialam przejsc.Napewno dalej pojde na zwolnienie do pracy mi sie nie spieszy wogole.Jutro dam wam znac.Buziaczki dobranoc.
trzymam kciuki

Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-D:-D:-D:-D Oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....

Jestem szczęśliwa:-):-):-)
bardzo mocno tzrymam kciuki , postaraj sie jak najwięcej odpoczywać:-)
i gratulacje zdania egzaminu chyba wszystko zaczyna sie układać po twojej myśli

Witam Dziewczynki - wróciłam po urlopie:) nadrobiłam zaległości

Dziś 07-08-2009 -miała urodzić się moja córcia...(*)
gabrysia bardzo mi przykro dla tojego aniołka
[*]

Kaśka0201- ola81 trzymam mocno kciuki żeby wasze przypuszczenia orazały sie prawdą:-)

i życze wszystkim żeby jak najszybciej zabaczyły 2 kreseczki na swoich testach:tak::tak:

Agatko widze że radośc aż Cie rozpiera. Ciszę sie Twoim szczęściem. I za Ciebie i Twoja fasolinke trzymam szczególnie mocno zaciśnięte kciuki &&&&&. Moge Cie uszczypnąć ;-) To nie sen:-) :-) Będziesz drugi raz mamą, tylko mam nadzieję że tym razem nie Aniołka, tylko małej, słodkiej kruszynki :-)

Nie mogę uwierzyć -łażę z tym teściorem -co chwilę zaglądam ale są -i nie znikają!!! Myślałam że poczuję strach a ja się tak ogromnie cieszę!!! no taka płodna jestem że szok:szok: ale trzymam kciuki za Nas cały czas i śmieję się i płakać mi się chce na przemian -zapewne przejdzie mi jak uwierzę, jak lekarz powie że wszystko ok.

Bardzo mi się Agatko podoba twoja reakcja na to co się dzieje :-) Taki pozytywny nastrój, że aż mnie zaraża :-) Oby tak dalej !!!

Asiu jakoś nie ma do czego nawiązać z tymi zdjęciami:-D dziękuje za dobre słówka. Czuję sie dobrze:tak: tylko brzuch czasem delikatnie ciągnie ale poza tym jest ok. Praca mnie troszkę uspokaja i odciąga myśli

O to tu się różnimy. Ja bym się wcale skupić nie mogła. Teraz przy przygotowaniach do ślubu ciągle gdzieś mi myśli odlatują, a jak bym miała fasolkę w brzuszku to pewnie bym prosiła o wolne :-) Bo więcej mogłabym szkód niż korzyści narobić.

A my dziś uciekamy do teściów ale jeszcze cicho szaaaa. Może w poniedziałek o plażę zachaczymy a za tydzień to wesele... a tyle procentów będzie -cóż nie teraz to w pryszłym roku:tak: Ale moi rodzice jak się dowiedzą 22 sierpnia jak pojedziemy to oszaleją!!!!

Miłego pobytu u teściów :-)

Myślałam że tym razem nie będę planowała... że pocekam z radością i szaleństwem ze szczęścia... wiecie co? nie poczekam -po prostu nie może być inaczej niż tylko dobrze!!!! i tego się będę trzymała choć może to się wydać dziwne

Och Agatko każda z nas powinna się uczyć od Ciebie pozytywnego nastawienia i entuzjazmu. Ja na pewno się do Ciebie zgłoszę jak zobaczę u siebie 2 kreseczki. Mam nadzieję, że mnie zarazisz ;-)

reklama
Do góry