Dziewczynki zrobiłam sobie przerwę w pracy i wpadłam do Was
Nie mogę uwierzyć -łażę z tym teściorem -co chwilę zaglądam ale są -i nie znikają!!! Myślałam że poczuję strach a ja się tak ogromnie cieszę!!! no taka płodna jestem że szok
ale trzymam kciuki za Nas cały czas i śmieję się i płakać mi się chce na przemian -zapewne przejdzie mi jak uwierzę, jak lekarz powie że wszystko ok.
Olu dziękuję i teraz czekam na wiesci od Ciebie!!! mam nadzieję że masz zdjęcie ęcherzyka
pokażesz kiedyś kruszynce jaka była -najwcześniejsze zdjęcie dzidzi w historii!!!:-)
Koti obyśmy wszystkie taki ewieści rzynosiły -tylko dobre przez całe 9 miesięcy
Kasiu -ja czekam i piąstki zaciskam (zaciskamy
) sama już uwierzę we wszystko
przecież nic nie wskazywało na to szczęście....
Asiu jakoś nie ma do czego nawiązać z tymi zdjęciami
dziękuje za dobre słówka. Czuję sie dobrze
tylko brzuch czasem delikatnie ciągnie ale poza tym jest ok. Praca mnie troszkę uspokaja i odciąga myśli
Kasiamaj trzymaj trzymaj kciuki -oby do środy i później tylko wiara i nadzieja sprawią ze wszystko dobrze się ułoży
Karola zaskoczyłam sama siebie -już o omamy się podejrzewałam bo zawsze myślałam że ta kreska ma być już natychmiast a ona po 3 minutach wylazła. A moja siostra nosiła w torebce test sprzed dwóch dni bo zmusiła mnie do nasikania i przez 2 dni nie zauważyła bladziutkiej niteczki!!!!
Gosia czekam na wieści -to naprawdę ciężkie dla nas ale musimy wiedzieć chociaż to co możemy. Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u lekarza
Gabrysiaa dla Twoje Aniołka zapalam (*). Jakiś szczęśliwy ten tydzień był i oby tak dalej
Ilonka -mówiłaś, mówiłaś ale ten mój mały mózg tego nie zakumał;-) nie chciałam się nakręcać i robić sobie nadziei a tutaj taki szok
chłopaki wiedzą lepiej -ale to tak między nami!!!!
Agniesiu dziękuję i odpoczywaj na wolnym dużo!!!! po takim pracowitym tygodniu należy Wamsię a jakże!!!
Madziak nie dziękuj tylko odpoczywaj z nami i lecz psychikę bo serduszko samo musi sobie poradzić z emocjami. Dziękuję i Tobie kochana.
Just79 ureguluje sę i trzymam za to kciuki -ja nigdy nie miałam zegarkowych @ i to raczej loteria była ale to widać przy fasolkowaniu nie ma znaczenia ważne żeby hormony były ok co muszę zbadać niedługo!
Mazia witaj! gratuluję córeczki!!!!
Silvii cieszę sie że u Ciebie wszystko w porządku!!!
Mama sówki -dziękuję!!!! co u Ciebie jak samopoczucie -lepiej już?!
Motylku?!?!?!?!?!?!?!?!
A my dziś uciekamy do teściów ale jeszcze cicho szaaaa. Może w poniedziałek o plażę zachaczymy a za tydzień to wesele... a tyle procentów będzie -cóż nie teraz to w pryszłym roku
Ale moi rodzice jak się dowiedzą 22 sierpnia jak pojedziemy to oszaleją!!!!
Myślałam że tym razem nie będę planowała... że pocekam z radością i szaleństwem ze szczęścia... wiecie co? nie poczekam -po prostu nie może być inaczej niż tylko dobrze!!!! i tego się będę trzymała choć może to się wydać dziwne
Całuję uciekam!!!