Witam popoludniowo , ja tylko na chwilke gdyz mam gosci
Pogoda sie zepsuła i sie u nas rozpadało .....
Kingus jeszcze tylko 15 tygodni i bedziesz tuliła swoje malenswto ....Pieknie :-)
Jak sie wogole czujesz??
Zapewne ta pogoda daje Ci we znaki??
Gabrysia przykro mi ze staranka odłozone ale chyba lepiej najpierw zadbac o zdrowko by potem sie nie zamartwiac ??
Sprobuj zobaczy w tym jakies plusy...
Pisz do Nas jak tylko tego potrzebowac bedziesz
Agnieszko Aj dzieki za info na temat Selenki ....Buziaczki posyłam
:-)
Selenko GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W koncu bedziesz tuliła swoja córeczke w ramionach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Madzia witaj na swiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waszej ślicznej maleńkiej córeczce życzymy dużo zdrowia, beztroskiego dzieciństwa, cierpliwości i wyrozumiałości dla rodziców oraz wiele miłości i radosnych dni.
Normalnie same wspaniałe wiesci :-)
She ale masz sliczny suwaczek .... :-) Jestes padnieta wiec zycze Ci duuuzo wypoczynku i wiele chlodu :-)
Nic ja zmykam ....do wieczorka papa
Pogoda sie zepsuła i sie u nas rozpadało .....
Kingus jeszcze tylko 15 tygodni i bedziesz tuliła swoje malenswto ....Pieknie :-)
Jak sie wogole czujesz??
Zapewne ta pogoda daje Ci we znaki??
Gabrysia przykro mi ze staranka odłozone ale chyba lepiej najpierw zadbac o zdrowko by potem sie nie zamartwiac ??
Sprobuj zobaczy w tym jakies plusy...
Pisz do Nas jak tylko tego potrzebowac bedziesz
Agnieszko Aj dzieki za info na temat Selenki ....Buziaczki posyłam
:-)
Selenko GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W koncu bedziesz tuliła swoja córeczke w ramionach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Madzia witaj na swiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waszej ślicznej maleńkiej córeczce życzymy dużo zdrowia, beztroskiego dzieciństwa, cierpliwości i wyrozumiałości dla rodziców oraz wiele miłości i radosnych dni.
Normalnie same wspaniałe wiesci :-)
She ale masz sliczny suwaczek .... :-) Jestes padnieta wiec zycze Ci duuuzo wypoczynku i wiele chlodu :-)
Nic ja zmykam ....do wieczorka papa