reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja pamiętam, że po roku zaszłam w ciążę gdy już uznałam, że to ciężka sprawa i bez pomocy lekarza, czy jakiś badań nie da rady ;-) i takie zdziwko mnie wzięło przy dwóch kreskach, bo się przyzwyczaiłam do jednej ;-)

Wróciłam z dworca. W szpitalu mam byc o 7 , nie wiem czy opłaca się kłaśc, na dodatek mała tak dała popalić wieczorem,że nie spałam do 2 w nocy.
Edytka do mnie przed chwilą napisała,że Wróbelek urodziła o 0:28 synka Igorka, waży 3840 i ma 61 cm!! Następne maleństwo w Naszej "Rodzinie".:-D:-D
Dostał 9 pkt, bo urodził sie siny, Asia pada z nóg ze zmęczenia, ale pewnie jest szczęśliwa.
To tyle wieści.
Następne mam nadzieję będą ode mnie, Magdusia też urodzona będzie 2 lipca..:tak:

cos mnie trafi normalnie, ostatnio codziennie po 23.00 odlaczaja mi internet :confused::wściekła/y:

WRÓBELKU GRATULACJE !!!!

Selenko trzymaj się dzielnie ! Dziś wielki dzień :-)

Sonita w nocy pisałam i mi net odcięli - bierz się kochana za robotkę ! Ile dzidzia ma czekać ;-)

pozdrawiam wszystkie

wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!

Gratuluje Magistra!!! Super.

Przyszła mamusiu po prostu

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!

!!!

przyszła_mamusia - gratuluje Pani Magister;-)

Olcia WIELKIE WIELKIE GRATULACJE PANI MAGISTER!!!

mgr Przyszła mamusia WIELKIE GRATULACJE!

Przyszła mamusia - gratuluję raz jeszcze

Przyszła mamusio ..teraz powinnas zmienic nick na MAMUSIA MAGISTER ! GRATULUJE !:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

PM GRATULACJE !!! :-)
Dziewczynki Wy moje kochane. Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków i za gratulacje. Teraz mogę już na spokojnie napisać o obronie bo wczoraj aż uwierzyć nie mogłam. :)))
Wchodziłam na obronę pierwsza. Dostałam od promotora dwa pytania i odpowiedziałam na perfekt, a później jedno pytanie od recenzenta i tak się rozgadałam odpowiadając na pytanie że aż mi przerwali i powiedzili że super :)
No i miał być już koniec obrony a nagle Pani Szefowa Komisji mówi:"jeszcze ja mam do Pani pytanie" - a ja prawie zawału dostałam, bo zadała mi pytanie dotyczące jej "konika" - a to temat w ogóle nie związany z moją pracą..Ale pięknie wybrnęłam i nawet mnie pochwaliła i powiedziała że własnie takiej odpowiedzi oczekiwała :))) No i później mi gratulowali - obroniłam sie na 5 :)))))))) No taka happy jestem że szok..I za obronę mam 5 a na dyplomie 4+ bo jakos dziwnie oni wyliczaja srednia ze studiów i takie tam...
Tak czy siak jestem teraz MAGISTER PRZYSZŁA_MAMUSIA :)))
I mój mężuś i rodzina od wczoraj mówią do mnie PANI MAGISTER ihihih...

Przepraszam że sie tak rozpisałam nie na temat ale moja radość jest taka ogromniasta że chciałam się z Wami tym podzielić - z Wami moimi przyjaciółeczkami :))
Olciku Moj Kochany Ty GRATULUJE CI BARDZO!!!!! wiesz jak bardzo!!!!

Asiczku Mój Kochany - ja wiem że byłaś tam ze mną :) i że trzymałaś kciuki :) Dziękuję :****

Przyszla mamusiu gratuluje tytulu:)

Dziękuję :)))))
Wróbelek urodziła o 0:28 synka Igorka, waży 3840 i ma 61 cm!!

Wróbelku gratulacje ogromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selenko czekam na wieści o tym że Magdusia jest już na świecie i że ty się dobrze czujesz :))))

Wróbelku gratuluje mam nadzieje, że czujecie się dobrze :-)

Selenko kciuki &&&& trzymam mocno i czekam na wieści, że maleńka jest już na świecie :tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

Sikoreczka, a w którym tygodniu jest koleżanka???

Bo ja w necie znalazłam coś takiego:
"Ciaża zasniadowa- zamiast normalnego embrionu w macicy po zapłodnieniu rozwija sie zwyrodniala materia.Trofoblast,czyli warstwa komorek otaczajacych pechezyk ciazowy ulega przeksztalceniu w konglomeratjasnych,podobnych do tapioki pecherzyków,zamiast w zdrowe łozysko.Zapłodniona komórka jajowa pozbawiona wsparcia ze strony łozyska,wyrodnieje.Choroba ta ,zwana rowniez choroba trofoblastyczna badz zasniadem groniastym,prawdopodobnie wywolana jest przez zaburzania chromosomalne zapłodnionej komorki.Może byc rowniez czesciowa ciaza zasniadowa,podobnie jak w jej odmianie całkowitej(jak wyzej)wystepuje nieprawidłowy rozwój trofoblastu.Jednakze w czesciowej ciazy zasniadowej stwierdza sie obecnosc tkanek zarodka lub płodu."
Niewiem w którym tygodniu jest wczoraj się dowiedziałam że jest w ciązy a za godzinę dostałam sms-a że to ciąza zaśniadowa.niechce narazie do niej dzwonić.Gratulace dla pani MAGISTER i GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH MAMUŚ I ZDRÓWKA DLA DZIDZISIÓW.

reklama
Do góry