angelka123
i tylko nadzieja......
w tym miesiącu moj aowulacja przeszla bezowocnie..... :-(ale na datę owulacji patrzymy obie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w tym miesiącu moj aowulacja przeszla bezowocnie..... :-(ale na datę owulacji patrzymy obie ;-)
gratulacje
wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!
Gratuluje Magistra!!! Super.
Przyszła mamusiu po prostu
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!
!!!
przyszła_mamusia - gratuluje Pani Magister;-)
Olcia WIELKIE WIELKIE GRATULACJE PANI MAGISTER!!!
mgr Przyszła mamusia WIELKIE GRATULACJE!
Przyszła mamusia - gratuluję raz jeszcze
Przyszła mamusio ..teraz powinnas zmienic nick na MAMUSIA MAGISTER ! GRATULUJE !:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziewczynki Wy moje kochane. Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków i za gratulacje. Teraz mogę już na spokojnie napisać o obronie bo wczoraj aż uwierzyć nie mogłam. ))PM GRATULACJE !!! :-)
Olciku Moj Kochany Ty GRATULUJE CI BARDZO!!!!! wiesz jak bardzo!!!!
Przyszla mamusiu gratuluje tytulu
Wróbelek urodziła o 0:28 synka Igorka, waży 3840 i ma 61 cm!!
Niewiem w którym tygodniu jest wczoraj się dowiedziałam że jest w ciązy a za godzinę dostałam sms-a że to ciąza zaśniadowa.niechce narazie do niej dzwonić.Gratulace dla pani MAGISTER i GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH MAMUŚ I ZDRÓWKA DLA DZIDZISIÓW.Sikoreczka, a w którym tygodniu jest koleżanka???
Bo ja w necie znalazłam coś takiego:
"Ciaża zasniadowa- zamiast normalnego embrionu w macicy po zapłodnieniu rozwija sie zwyrodniala materia.Trofoblast,czyli warstwa komorek otaczajacych pechezyk ciazowy ulega przeksztalceniu w konglomeratjasnych,podobnych do tapioki pecherzyków,zamiast w zdrowe łozysko.Zapłodniona komórka jajowa pozbawiona wsparcia ze strony łozyska,wyrodnieje.Choroba ta ,zwana rowniez choroba trofoblastyczna badz zasniadem groniastym,prawdopodobnie wywolana jest przez zaburzania chromosomalne zapłodnionej komorki.Może byc rowniez czesciowa ciaza zasniadowa,podobnie jak w jej odmianie całkowitej(jak wyzej)wystepuje nieprawidłowy rozwój trofoblastu.Jednakze w czesciowej ciazy zasniadowej stwierdza sie obecnosc tkanek zarodka lub płodu."