reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny owulacja występuje różnie w zależności od długości cyklu. Ta pierwsza faza cyklu jest różna u każdej kobiety, za to następna faza, tzw. lutealna po owulacji jest stała i trwa 12-16 dni. Czyli najlepiej sobie to wyznaczyć od końca jeśli macie regularne cykle. A najlepiej dodatkowo prowadzić inne obserwacje, jak np. śluz i temperatura.

reklama
Temperatura wzrasta po owulacji i utrzymuje się wyższa aż do okresu, przed samym okresem spada. Ja prowadzę obserwacje na 28dni pod tym samym loginem. Tam są też wykresy innych dziewczyn i takie artykuły na temat rozpoznawania płodności. Uważam, że jest to bardzo pomocne jak chce się zajść w ciążę, są też eksperci, którzy mogą pomóc w prowadzeniu obserwacji.

kurcze a ja tak narazie na luzie do tego starania sie podchodze..poprostu sie kochamy i jak wyjdzie to wyjdzie...
mysle ze dopiero po mojej obronie zaczne myslec o tym konkretnie i na powaznie..

Przyszła mamusia, to robisz bardzo dobrze. Najlepiej po prostu się kochać, bo wtedy zazwyczaj od razu wychodzi a jak się człowiek stara to czasami może to trwać i trwać. Chociaż obserwacja na pewno pomaga.

also...mam nadzieje ze juz za jakis czas bede obserwowac lecacy suwaczek tak jak u ciebie :)
37tc...juz lada moment bedziesz miala swojego kwiatuszka ze soba :)

Hej kochane kobietki dzxiekuje wqszystkjinm za zyczenia :********
juz nie dlugo wroce w pełni don Was ale jeszcze czeka mnie slub przyjacioki i chce jej przy wszystkim pomoc tak jak ona pomogla mi

sciskam wszystkie bardzo mocno :*******:rofl2:

Witajcie:-):-)
u mnie jak na razie tylko brzuszek sie powieksza i nic poza tym.....ciesze sie bardzo ze nie idzie mi ani w dupke ani w nogi hehehheh......
Ja też bym tak chciała ;-);-)

Miałam dziś sen,śniło mi się że brałam udział w pogrzebie maleńkiego dziecka,.Co może znaczyć taki sen?
A ja bym potraktowała to jako znak, że może czeka Was nowy etap w życiu, że w końcu pożegnaliście swoje maleństwo.

Mój mąż dzis powiedział, że zaokragliłam się na twarzy, a ja uwaga:17 kg przytyłam:szok::szok::szok:. Skurcze wyciszyły się więc mam nadzieje, że bedzie wszystko dobrze. Ta temperatura mnie wykańcza, w nocy spać nie moge , a w dzień leze cały czas, bo nie mam na nic siły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
:-D:-D Ja też nie mogę w nocy spać duszno strasznie.

Pixellko Ty już prawie na końcówce jesteś ale szybko zleciało :-D:-D:-D

Hej Aguś, kochane moje koleżanki, kupiłam prezent swojej lokatorce z okazji urodzenia synka Szymonka 23 kwietnia tego roku, wstawię Wam fotkę, co o tym sądzicie? Jest mięciutki , z super bawełny i tkany na zamówienie..
Super:tak::tak: Masz namiary gdzie robią takie?

Mam nadzieje ze o mnie jeszcze nie zapomniałyscie i pamietacie o mnie !
No pewnie, że pamiętamy :-D:-D:-D

Ja jestem lwem z pierwszego dnia i też takim na 100% :-)
Mój M jest lwem;-);-)

Witajcie dziewczyny:* chciałam Wam tylko napisać, że dziś pojechałam do szpitala na zabieg... a tu niespodzianka robak ma 8,54 mm!!!:-D:-D:-D
Super, bardzo się cieszę :-D:-D:-D

A ja ,,,,buuuuuuuuuu..lepiej nie mówic,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam wczoraj była na wizycie u mojej gin,,,
Trzymaj się może uda się bez szpitala :tak::tak:

Bardzo Wam dziękuje:tak:
Buziaczek :-)

Hej kochane kobietki dzxiekuje wqszystkjinm za zyczenia :********
juz nie dlugo wroce w pełni don Was ale jeszcze czeka mnie slub przyjacioki i chce jej przy wszystkim pomoc tak jak ona pomogla mi
Wracaj szybko do Nas :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry