Dziewczyny owulacja występuje różnie w zależności od długości cyklu. Ta pierwsza faza cyklu jest różna u każdej kobiety, za to następna faza, tzw. lutealna po owulacji jest stała i trwa 12-16 dni. Czyli najlepiej sobie to wyznaczyć od końca jeśli macie regularne cykle. A najlepiej dodatkowo prowadzić inne obserwacje, jak np. śluz i temperatura.
reklama
S
Sonita
Gość
A jaka temperatura świadczy o płodności, wyżasza?
Temperatura wzrasta po owulacji i utrzymuje się wyższa aż do okresu, przed samym okresem spada. Ja prowadzę obserwacje na 28dni pod tym samym loginem. Tam są też wykresy innych dziewczyn i takie artykuły na temat rozpoznawania płodności. Uważam, że jest to bardzo pomocne jak chce się zajść w ciążę, są też eksperci, którzy mogą pomóc w prowadzeniu obserwacji.
Alicja1985
Fanka BB :)
Hej kochane kobietki dzxiekuje wqszystkjinm za zyczenia :********
juz nie dlugo wroce w pełni don Was ale jeszcze czeka mnie slub przyjacioki i chce jej przy wszystkim pomoc tak jak ona pomogla mi
sciskam wszystkie bardzo mocno :*******
juz nie dlugo wroce w pełni don Was ale jeszcze czeka mnie slub przyjacioki i chce jej przy wszystkim pomoc tak jak ona pomogla mi
sciskam wszystkie bardzo mocno :*******
kinguś
Nie poddam się
Witajcie:-):-)
Pixellko Ty już prawie na końcówce jesteś ale szybko zleciało
Ja też bym tak chciała ;-);-)u mnie jak na razie tylko brzuszek sie powieksza i nic poza tym.....ciesze sie bardzo ze nie idzie mi ani w dupke ani w nogi hehehheh......
A ja bym potraktowała to jako znak, że może czeka Was nowy etap w życiu, że w końcu pożegnaliście swoje maleństwo.Miałam dziś sen,śniło mi się że brałam udział w pogrzebie maleńkiego dziecka,.Co może znaczyć taki sen?
Ja też nie mogę w nocy spać duszno strasznie.Mój mąż dzis powiedział, że zaokragliłam się na twarzy, a ja uwaga:17 kg przytyłam. Skurcze wyciszyły się więc mam nadzieje, że bedzie wszystko dobrze. Ta temperatura mnie wykańcza, w nocy spać nie moge , a w dzień leze cały czas, bo nie mam na nic siły.
Pixellko Ty już prawie na końcówce jesteś ale szybko zleciało
Super Masz namiary gdzie robią takie?Hej Aguś, kochane moje koleżanki, kupiłam prezent swojej lokatorce z okazji urodzenia synka Szymonka 23 kwietnia tego roku, wstawię Wam fotkę, co o tym sądzicie? Jest mięciutki , z super bawełny i tkany na zamówienie..
No pewnie, że pamiętamy
Mam nadzieje ze o mnie jeszcze nie zapomniałyscie i pamietacie o mnie !
Mój M jest lwem;-);-)Ja jestem lwem z pierwszego dnia i też takim na 100% :-)
Super, bardzo się cieszęWitajcie dziewczyny:* chciałam Wam tylko napisać, że dziś pojechałam do szpitala na zabieg... a tu niespodzianka robak ma 8,54 mm!!!
Trzymaj się może uda się bez szpitala
A ja ,,,,buuuuuuuuuu..lepiej nie mówic,,,, mam wczoraj była na wizycie u mojej gin,,,
Buziaczek :-)Bardzo Wam dziękuje
Wracaj szybko do NasHej kochane kobietki dzxiekuje wqszystkjinm za zyczenia :********
reklama