reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki,
noc jakoś nam minęła, wiki wariuje ale dziś jakoś dała spokój....za to mała ciagle mnie kopie po pęcherzu albo i niżej i nie daje spać bo to bardzo nieprzyjemne, i kopie tak nisko :confused2: no nie wiem czy to normalne, przy wiki tak nie miałam nigdy..chyba jutro się przejadę do lekarza i sprawdzę czy wszystko ok bo czuje jakby miał mi maluch lada chwila wypaść...

reklama
dzien doberek:)

pixela moje tez mnie tak kopie....tez tak nisko....ze czasem se mysle ze chce wylazic:)zapytaj lekarza i daj znac.....bo ja tutaj to najwyzej moge liczyc na stwierdzenie ze to nic zlego hehehhe....ze tak ma byc:)
zycze wszystkim milego dnia

witajcie kochane
właśnie chyba znalazłam dobrego gina i endo w jednym
poszukałam po necie wyczytałam wszystko co się da i nie znalazłam żadnej złej opinii więc chyba warto spróbować najważniejsze że to pani doktor w pakiecie dwa w jednym
no i oczekiwanie na wizyte tydzień a to jest dosyć dobra klinika i myslałam że trzeba będzie czekac dłużej tyle że będe jeździć do niej do stolicy ale może warto to tylko 40 min. pociągiem
u siebie minimum miesiąc jak się zapisałam na cito
ide dzis do swojej endo i odbiorę wyniki aż się boję co tam wylazło w tym tsh

Witajcie:-) Dziękuje za komplementy ;-)

A ja właśnie wróciłam z miasta i jestem padnięta. Dzisiaj pierwszy raz, wreszcie ktoś mi miejsca ustąpił w trajtku, bo normalnie to znieczulica.
To prawda a teraz jak gorąco jest to ciężko stać. Czasem znajdzie się ktoś uprzejmy i ustąpi miejsca.

A ja jestem po badaniu, byłam wczoraj, niunka ma 5,5 cm i serduszko pieknie bije.
Super:-):-)

Ja usłyszałam dzisiaj, że pęcherzyk pękł – więc czekamy na owoce staranek – chyba 30 testuję – pomyślę jeszcze – mam przykazanie aby brać od dziś 2 tabletki duphastonu --- grrr nie za dobrze się po nim czuję… mam fale gorąca… ale jak trzeba to trzeba. Nie marudzę.
Trzymam kciuki ;-);-);-)

kingus moja mała pokazała to co miała juz 13tc na usg ... bezwstydnica jedna hehe
.co do ruchów malucha to poczułam w 15tc gdzieś a z wiki 16tym, teraz dosc niedobrze chyba mała ułozona jest bo okropnie kopie po pęcherzu i miałam dzis przez to az skurcze, poprosiłam by przyszła mama i zabrała wiki na 2 h bym mogła polezeć bo ledwo do domku doszłam ... a wczoraj tak kopała, że jej noge albo reke-nie wiem co to było musiałam cofac do brzucha bo mi bokiem wyłaziła i bolało....
Zobaczymy czy dziś nam coś dzidzia pokaże ;-);-)
A co do ruchów to ginka mówiła, że dzidzia jest nisko i ruchów nie poczuje jeszcze przez 3 tygodnie. Na usg zobaczymy gdzie się dokładnie schowała:tak:

A ja własnie wysyłałam maila do kuzynki w Hiszpanii ze zdjęciami mojego maleństwa i tutaj jedno też wkleję
Śliczna dziewczynka.

Dziś mamy usg o 19:15. Postaram się odezwać po wizycie.

Czesc.....
Kingus....trzymam kciukaski za wizyte.....moze pokaze cóz się kryje między nóżkami......
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku......zycze milusiego dnia....
U mnie dzis bardzo kiepsko z nastrojem....od rana mam tzn."ryk na koncu nosa"....zmykam...nie bede smęcic....to chyba hormony....trzymajcie się zdrowo....

reklama
Do góry