reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola jak napisałam - krok do przodu. Zważywszy ze niektóre czekają na pierwszą po ...nawet 9 tygodni.

Karinko witaj!!!!!!!!!!!!! Ja naprawdę dzisiaj choć zmęczona bardzo szczęśliwa..aż strach się tak cieszyć..

reklama
Edytko!!
Jesteś wspaniałą kobietką, bardzo się cieszę, że poznałam kogoś takiego jak TY.
Dziękuję.

Cieszę się, że z Twoją Mamusią jest lepiej - to taka radosna nowina w ten paskudny dzień. Niech Mama spokojnie sobie spaceruje i nie przemęcza się przypadkiem :)
Trzymam za nią kciuki i przesyłam jej mnóstwo ciepełka z serduszka.

gloria - kochana również z Tobą czekamy na piątkową wizytę. Wierzę że Twe przeczucia sprawdza się na opak i wszystko będzie OK. Wynik hist to wyłacznie prawie potwierdzenie ciąży i wykluczenie zaśniadu... a gdyby zaśniad już był- napewno dawno dzwonili by do Ciebie ze szpitala bo tego nie bagatelizują.
Będzie dobrze. Ale warto poprosić o porządne usg dowcipne by sprawdzić czy wszystko jest OK.

Edytko jak zawsze podniosłaś mnie na duchu. Właśnie zaśniadu najbardziej się boję a skoro mówisz że by juz dzwonili to jestem spokojniejsza i mniej się martwię. A usg to mój lekarz robi standardowo, nie musze się prosić( stówa za wizytę to łaski nie robi):tak:

Edytko cieszę się z waszej radości,to dla ciebie takie małe światełko w tunelu:-)

Edytko!!
Jesteś wspaniałą kobietką, bardzo się cieszę, że poznałam kogoś takiego jak TY.
Dziękuję.

Cieszę się, że z Twoją Mamusią jest lepiej - to taka radosna nowina w ten paskudny dzień. Niech Mama spokojnie sobie spaceruje i nie przemęcza się przypadkiem :)
Trzymam za nią kciuki i przesyłam jej mnóstwo ciepełka z serduszka.

Ciesz się słodziutka, gdyz jesteś wspaniałaosoba, i tyle Ci sie od życia należy

Dziewczynki kochane jesteście :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Jejku ile ciepłych słow :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dziękuje :zawstydzona/y:

Gloria na seriooo - gdyby coś było nie tak.. przysłali by zaraz pismo albo dzwonili do Ciebie! bo wiem jak postępują u nas w szpitalu ale wiem że nie tylko tutaj. Tak było u dziewczynek które były na BB i miały niestety zaśniad :-(
Więc głowka do góry. Dowiesz się tylko że ciąża była..
Nawet jeśli jest tak ze macica się sama oczyści i już nie ma nic a ONI zrobią zabieg i "resztki" dadzą do badania. To wysyłają pismo.. bo boją się o ciąże pozamaciczną lub że wogóle jej nie było.. bo śladu nie ma :baffled::eek: tak było ze mną.. za trzecim razem :sorry:

reklama
A ja dziś miałam lekką traumę. W pracy zaczynamy robić badania naukowe razem z ośrodkiem z USA. Dostałam ze Stanów maila i .............:no: Mój angielski skończył się na poziomie podstawówki( Kali musieć , Kali być) a musiałam im dac dzis odpowiedź. Nawet nie wiecie jakie bzdury wychodzą po przetłumaczeniu tekstu translatorem komputerowym. Aż wstyd się przyznać co mi z tego wyszło. Chyba zapiszę się na angielski :zawstydzona/y:

Do góry