reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A tak w ogóle to ściskam was wszystkie...przeczytałam to wszystko co dziś napisałyście i chyba jutro poproszę lekarza aby dał mi na te hormony od tarczycy bo może coś nie tak kiedyś miałam guzki usuwane i dawno tego nie kontrolowałam:-(

Dzień dobry,
Niecierpliwie czekam na piątkową wizytę i wynik histopatologiczny. Mam jakieś dziwne przeczucie że cos będzie nie tak. W ogóle jakaś niespokojna jestem. I w ogóle ta moja pierwsza @ po zabiegu jakaś dziwna, 2 dni ciemnego kisielu a potem tydzień brązowych plamień i do tej pory mam uczucie jakbym cały czas miała @.
Czytam Wasze posty, ciesząc się z Waszych radości i smucę jak macie problemy i rozterki. Wczoraj mój nie wytrzymał i opierniczył mnie że cały czas siedzę na BB, więc jak mu na to że pewnych rzeczy on nie zrozumie i nie nie będzie w stanie zrozumieć bo jest facetem. Jakoś to przełknął i juz nic nie mówi, ale widzę że ma anielską cierpliwośc do mnie bo ostatnio to chodzę cały czas zła jak bąk i wydzieram sie non stop na biedaka a on to wszystko znosi.

Witam Wszystkie Dziewczynki !!!!!
Pisze w przerwie w pracy ;-)
Olcia nie smutaj sie Kochana, widzisz mnie tez dolek dopadł...ach
Dzis bylam u fryzjera i kosmetyczki i kupilam sobie kurteczke nowa i radosnie przyszlam do pracy na 15 i chwile po odwiedzila nas nasza szefowa któa obecnie jest na macierzynskim i pokazywala tysiace zdjec swojego Dzieciątka... kurcze poryczalam sie

Hej dziewczynki. Ja też mam doła. Z moją nogą nic się nie polepszyło, za to puchną mi wszystkie stawy. I w dodatku strasznie bolą. Miałam iść do szpitala w poniedziałek ale wczoraj poszłam do lekarza i przyspieszyła mi, kładę się już w piątek. Chociaż dzisiaj nie wiem czy wytrzymam do piątku. Miałam dzisiaj iść do ginekologa ale nie poszłam, bo po co. I tak bym się nie wdrapała na fotel bo ani nóg w kolanie nie zegnę ani nie podeprę się na rękach. Wszystko mi się sypie z godziny na godzinę. A psychicznie to już zupełnie wysiadam. Kolana jak balony, kostki jak balony, nadgarstki, palce. Wszystko boli :-( Już tracę nadzieje że mi pomogą. I że wyzdrowieję i będę mogła starać się o dzidzię. Któraś pisała o psychologu. Moja mama ciągle mnie namawia żebym poszła. Zresztą sama już wątpię czy dam sobie z tym wszystkim radę :-(

Witam Wszystkie Dziewczynki !!!!!
Pisze w przerwie w pracy ;-)
Olcia nie smutaj sie Kochana, widzisz mnie tez dolek dopadł...ach
Dzis bylam u fryzjera i kosmetyczki i kupilam sobie kurteczke nowa i radosnie przyszlam do pracy na 15 i chwile po odwiedzila nas nasza szefowa któa obecnie jest na macierzynskim i pokazywala tysiace zdjec swojego Dzieciątka... kurcze poryczalam sie

Ja miałam to samo, w święta pojechałam do siostry mojego R, bo 3 tygodnie temu urodziła drugiego synka. Jest taki kochany i śliczny. Życie jest niesprawidliwe, ona zaliczyła 2 wpadki, pierwszą jak miała 18 lat, nie chciała dzieci a tu dwójka zdrowych a tu człowiek się stara, dba o siebie i wychodzi- puste jajo płodowe. tylko się pochlastać...

reklama
Do góry