reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie nadązam, naprawdę!
O 6:30 wychodze do pracy, w pracy nie mam czasu i możliwości czytać czy pisać, wracam do domu około 18! Horror! Obiadek, sprzatanko i jak mam moment i siadam przy kompie to tu juz lawina wpisów!
Ale ogladalam Wasze zdjecia! Mirka, Syla wygladacie super!
Ja jeszcze niedawno miałam w szufladzie 10 testów z moich trzech nieudanych ciąż! Ale po ostatnim, w akcie rozpaczy wyrzuciłam wszystkie!!!!!
ktos, jakis milion stron temu pytal czy chlamydia jest refundowana! Jest! ja miałam z kasy chorych i czekam na wynik.
W tej chwili mam totalnego doła! Chyba sobie drinka zrobie!
Co to za życie jeśli sie 10 godzin dziennie w pracy spędza??!!
A na razie nawet nie myślę o zmianie pracy bo sama praca i stanowisko ok. ylko na maxa człowieka wykorzystują! Moja szefowa ma pól roczne dziecko i niestety wraca do domu około 19!!!! I cierpi! A co zrobić? Maż zarabia 7 razy mniej od niej?? Chore to wszystko! Przeraża mnie to że w obecnych czasach wszystko sie kreci wokół kasy! A wszystko strasznie drożeje!!
dzis byłam na pierwszym zebraniu w szkole. same książki do 1 klasy kosztują 200 zł! Dobra kończe marudzić!
Od września ide do psychologa i za pól roku bedę tryskać optymizmem!!:-)

Pozdrawiam Was wszystkie, życzę spokojnej nocy i dużo atrakcji meczowych!
A moze zdarzy sie cud i wygramy:rofl2:

Buźka
Sonia

reklama
Omelka zaglądaj do nas częściej to my ci tu juz urządzimy małą sesje terapeutyczną....

co do BORUCA to zwracam mu honor
obronil 3 bramki juz dzis!

A tak wogóle dziś byłam na wyjeździe słóżbowym w Warszawie i jak wracałam nad moim samochodem przeleciał bocian, biorę to za dobry znak:tak:Tak bym chciała żeby wszystko było dobrze:baffled:

Omelka nie ma to jak dobry drink, ja w sumie zawsze byłam przeciwniczką alkoholu ale od czasu mojej tragedi wypiłam juz tyle ze przez 28 lat wczesniej tyle nie wypiłam....
ale jakos mi lepiej jak wypije piwko czy winko....

reklama
Siedzę sobie w drugim pokoju a z drugiego gdzie mój M ogląda mecz odchodzą głosy k...a co oni robią, a więc dobrze nie jest:-D

Do góry