reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Piękne fotki..........
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dziwię sie ,że nie podjęli zadnej próby...to szczególnie dla Ciebie byłoby bardzo wazne...myślę,że byłoby Ci łatwiej sie pogodzic z ta tragedią.Tak mi przykro....
To dla odmiany ja tu będę,bo meczów nie trawię,chłop na szczęście też;-) Ale życzę,żeby wygrali Ci co powinni (kto z kim i dlaczego
).
Fajne fotki
Moje ślubne dawno nieaktualne,nie podobna jestem do siebie
Zaraz nam stuknie 5 lat
Ale macie produkcję,nawet jak człowiek by chciał,to nie ma szans się przekopać przez te milion stron.Ale wszystkim szczerze kibicuję
Dbajcie o siebie.Papa.

Fajne fotki

Ale macie produkcję,nawet jak człowiek by chciał,to nie ma szans się przekopać przez te milion stron.Ale wszystkim szczerze kibicuję

Dbajcie o siebie.Papa.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
dziewczyny, a to jest moja fasolka, zdjęcie zrobione jak maleństwo już nie żyło, to był 11 tc
Zobacz załącznik 81832:-(
Zobacz załącznik 81832:-(
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Gabi...masz racje nie było łatwo ale za to było warto..............!!!Ja również trzymam za Was kciuki dziewczyny...my po przejściach musimy się wspierać bo któż nas bedzie tak dobrze rozumiał jak nie my same.....Hej,Agnieszka-ale Kruszynka.na pewno było ciężko.Gratuluję,bo na pewno jej zdrowie,to wiele Twojego wysiłku.Swoją drogą też wcześniej przyszłam na świat
Syla:-(
Trzymam kciuki za wszystkie dwu kreskowe testy,@ i dobre wyniki
Papapa.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Mirko...ja tez zachowałam zdjęcia no i test....schowałam do pudełeczka i narazie nie zaglądam...nie daję rady...ale chyba dobrze jest mieć taki namacalny dowód na Nasze Aniołeczki....
reklama
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Agnieszko z tym co mi sie przytrafiło powinnam pójść do sądu, ale wiadomo nie udowodnie lekarzom zaniedbania, chociaz mogłabym spróbować....
do szpitala trafiłam o 3 w nocy a lekarz obejrzał mnie o 6:30 bo sobie smacznie spał a połozna mnie opieprzyła ze w ogóle im dupe zawracam ze no -spe mogłam wziąc...
a potem zmowa milczenia...
a szkoda słów
wiem ze w pozaniu na pewno by podłączyli małą do tlenu i ze by przezyła..no ale to byl elbląg nie poznań...niestety
do szpitala trafiłam o 3 w nocy a lekarz obejrzał mnie o 6:30 bo sobie smacznie spał a połozna mnie opieprzyła ze w ogóle im dupe zawracam ze no -spe mogłam wziąc...
a potem zmowa milczenia...
a szkoda słów
wiem ze w pozaniu na pewno by podłączyli małą do tlenu i ze by przezyła..no ale to byl elbląg nie poznań...niestety