reklama
Cześć
Przepraszam,że przerywam te smakowite dyskusje, ale mam pytanie, na które pewnie z milion razy odpowiadałyście na łamach tego forum..... ale jest ono straaaaasznie obszerne i nie chce wszystkiego czytać, więc: Czy potrafiłybyście podać listę badań jakie należy wykonać po poronieniu zanim zdecyduję się na kolejną ciążę? Pewnie moja ginka mi na to odpowie ale chciałabym wiedzieć już. Poza tym czasem bywają rozbieżnośći w opiniach lekarzy, a ja chcę się zbadać od stóp do głów :-).... jeszcze pół roku temu nie wygoniłybyście mnie na proste badania krwi.... ale trening najwyraźniej czyni mistrza.
Pozdrawiam i życze smacznego
Przepraszam,że przerywam te smakowite dyskusje, ale mam pytanie, na które pewnie z milion razy odpowiadałyście na łamach tego forum..... ale jest ono straaaaasznie obszerne i nie chce wszystkiego czytać, więc: Czy potrafiłybyście podać listę badań jakie należy wykonać po poronieniu zanim zdecyduję się na kolejną ciążę? Pewnie moja ginka mi na to odpowie ale chciałabym wiedzieć już. Poza tym czasem bywają rozbieżnośći w opiniach lekarzy, a ja chcę się zbadać od stóp do głów :-).... jeszcze pół roku temu nie wygoniłybyście mnie na proste badania krwi.... ale trening najwyraźniej czyni mistrza.
Pozdrawiam i życze smacznego
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Jestem spowrotem:-), wpadł do mnie szef, przywiózł mi trochę papierów do opracowania, ale mało tego, cholernie mnie oszczędzają, aż mi głupio
No a po szefie przyszedł mój M i zamówił sobie u mnie hamburgera, no i musiałam mu zrobić, bo on twierdzi, ze ja robie najlepsze
Ja też byłam na październikowych mamuśkach, i faktycznie dużo nas odpadło, coś chyba było w powietrzu...bo inaczej to nie mam pojecia.
Dziewczyny, za kciuki narazie nie dziękuje, bo nie chcę zapeszyć, ale naprawdę bym chciała, zeby ten kalkulator się nie mylił
:-)
Syla a może faktuycznie masz za duże zdjęcie, może je zmiejszyć i wtedy próbuj jeszcze raz, czekam:-)
Batonik, przytulam Cię kochanie, napewno wczorajszy dzień nie należał do najprzyjemniejszych....
Dilajla, słyszałam już gdzieś o tych placuszkach, podobno naprawdę pyszne, muszę raz zrobić.
A ja miałam dzisiaj na obiad wątrobę drobiową, była pyyyszna.

Ja też byłam na październikowych mamuśkach, i faktycznie dużo nas odpadło, coś chyba było w powietrzu...bo inaczej to nie mam pojecia.
Dziewczyny, za kciuki narazie nie dziękuje, bo nie chcę zapeszyć, ale naprawdę bym chciała, zeby ten kalkulator się nie mylił

Syla a może faktuycznie masz za duże zdjęcie, może je zmiejszyć i wtedy próbuj jeszcze raz, czekam:-)
Batonik, przytulam Cię kochanie, napewno wczorajszy dzień nie należał do najprzyjemniejszych....
Dilajla, słyszałam już gdzieś o tych placuszkach, podobno naprawdę pyszne, muszę raz zrobić.
A ja miałam dzisiaj na obiad wątrobę drobiową, była pyyyszna.

Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
chanako, nie przepraszaj nas za nic, tylko się przyłącz do naszej paplaniny, a co do badań, to podstawowe czyli: toxoplazmoza, cytomegalia i poziom hormonów tarczycy oraz USG tarczycy. Może o czymś zapomniałam, ale napewno inne dziewczyny mnie poprawią. Acha, dobrze jest jeszcze sprawdzić ciśnienie krwi, zeby nie było za duże.No i jeżeli jest dobry lekarz to może jeszcze zrobić dokładne USG macicy...
Maggie2412
Fanka BB :)
Dziewczynki... 17 stron przez popoludnie
Ale jestescie PLODNE
! Ale przeczytalam wszystko i ochlonelam po szamotaniu sie z urzedem pracy.... Ciagle nie mam przyznanych pieniedzy na nastepny rok. Wzielam urlop dla poratowania zdrowia i powinnam dostawac zasilek, ale oczywiscie zawalila ksiegowosc w mojej pracy i nie wyslali odpowiednigo papierka. Dobrze, ze urzedniczka obiecala zadzwonic i osobiscie pogonic nasza ksiegowa... Do pracy nie chce wracam, bo mam dosc i do tego juz zatrudnili faceta na moje miejsce... Nie ma ludzi niezastapionych 
Co do przytulanek... to my juz po 10dniach (ale nie mialam zabiegu)... w gumeczce.. Bardzo nam bylo to potrzebne.. I na szczescie nic nie bolalo.
Mika no to dzialaj, skoro termin masz juz wyliczony! Ja tez tak pocztkowo robilam... wpisywalam termin miesiaczki zanim przyszla owulka... ale jestesmy nakrecone
Batonik, bardzo Ci wspolczuje.. takie rocznice sa bolesne:-(
Dilajla mniam mniam...
Co do przytulanek... to my juz po 10dniach (ale nie mialam zabiegu)... w gumeczce.. Bardzo nam bylo to potrzebne..
Szafirek Sliczny syneczek! Tez chce takiego !
Syla, ja zdjecia wklejam tak:
po kliknieciu : Odpowiedz, jade w dol i klikam: zarzadzaj plikami... potem wybieram zdjecie z komputera, potem wyslij no i zatwierdz odpowiedz.
Ale zeby zdjecie wyswietlalo sie w podpisie to musisz wejsc do ustawien ( w lewym gornym rogu) i dzialac tam ;-).
Agnieszka, Czy w awatarku to Twoja Kruszynka? Jak mozesz to pokaz swoja krolewne,!
TU trwa akcja ``zapatrz sie na dzidziusia, zapatrz sie na brzusio

,
zaraz sie ciaza
Dlategotak, Ptaszynka jak tam profesjonalne sesja brzusiow????? Czekamy na fotki albo na linki
Pozdrowionka dla gadul i niegadul

Co do przytulanek... to my juz po 10dniach (ale nie mialam zabiegu)... w gumeczce.. Bardzo nam bylo to potrzebne.. I na szczescie nic nie bolalo.
Mika no to dzialaj, skoro termin masz juz wyliczony! Ja tez tak pocztkowo robilam... wpisywalam termin miesiaczki zanim przyszla owulka... ale jestesmy nakrecone

Batonik, bardzo Ci wspolczuje.. takie rocznice sa bolesne:-(
Dilajla mniam mniam...
Co do przytulanek... to my juz po 10dniach (ale nie mialam zabiegu)... w gumeczce.. Bardzo nam bylo to potrzebne..
Szafirek Sliczny syneczek! Tez chce takiego !
Syla, ja zdjecia wklejam tak:
po kliknieciu : Odpowiedz, jade w dol i klikam: zarzadzaj plikami... potem wybieram zdjecie z komputera, potem wyslij no i zatwierdz odpowiedz.
Ale zeby zdjecie wyswietlalo sie w podpisie to musisz wejsc do ustawien ( w lewym gornym rogu) i dzialac tam ;-).
Agnieszka, Czy w awatarku to Twoja Kruszynka? Jak mozesz to pokaz swoja krolewne,!
TU trwa akcja ``zapatrz sie na dzidziusia, zapatrz sie na brzusio

zaraz sie ciaza

Dlategotak, Ptaszynka jak tam profesjonalne sesja brzusiow????? Czekamy na fotki albo na linki

Pozdrowionka dla gadul i niegadul

Ostatnia edycja:
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Maggie....w awatarku to rzeczywiście moja Kruszynka...oczywiście,że moge Wam ją pokazać....na tych zdjęciach ma już 3tygodnie i całe780gram(20.06.2003)

Ostatnia edycja:
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
reklama
To prawda ale się rozpisałyście:-).Dziewczyny trochę nie pisałam bo miałam trochę kłopotków rodzinnych( w sumie nic ważnego w prównaniu do Naszych problemów).
Dziś wypadł dzień @ a Ty nic;-). Mam nadziejeże zafasolkowałam i wszystko będzie dobrze, test dopiero jutro M mi już kupił
.Chociaż nie czuje się na ciąże ale różnie to bywa.Trzymajcie kciuki.
Dziś wypadł dzień @ a Ty nic;-). Mam nadziejeże zafasolkowałam i wszystko będzie dobrze, test dopiero jutro M mi już kupił