reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja tez uciekam, zajrze wieczorkiem do was:-)
również dziękuje za miłe popołudnie
no i dzis trzymać kciukasy za naszych orłów na meczu!!!!!

syla tak też zrobię.. lekarka jest extra więc mam nadzieję nie spławi mnie..lubimy się więc może jeszcze sama coś doradzi??

Dziewczynki zmykam i ja ...dzisiaj nie wiem czy jeszcze będę..bo polekarzu ważne mecze dzisiaj...
Mimo wszystko wierzę w NASZYCH CHŁOPAKÓW i grzmię DO BOJU chłopcy!!!!!

Z całego serca życzę im wygranej i będę kibicować z mężusiem

BUZIALE

slodziutka nie wiem i to moje gdybanie równiez moze byc mylne...
syla tez bede trzymac kciuki za naszych orłow, choc mam nadzieje ze nie bedzie juz zadnego polaka w przeciwnej druzynie...

to prawda dużo mam październikowych poroniło i nie mam pojęcia czy to faktycznie przesilenie czy co....... ale jak tam odchodziły kobitki przede mną i pisały o plamieniu to ja potem za każdym razem jak szłam na ubikacje to patrzyłam z przerażeniem czy nie plamię no aż się doczekałam:-:)-:)-(

Czesc!!!!No to pokazałyście na co was stac!!!!Hipermegaprodukcja!!!!!!
Wyskoczyłam na chwile do pracy, a jak wrocilam to zaległości w czytaniu na 40 min.....
Teraz jak juz jestem to wszystkie znikacie :-(
Mireczko trzymam kciuki, my zaczynamy przytulanki od soboty,az sie boje. A jaki moj M bedzie zdziwiony, bo jeszcze nic nie wie o moich planach. Bardzo nie lubie gumek wiec po naszej stracie nie bylo przytulanek, no moze jedna....
Slodziutka ciesze sie ze nie siedzisz w domu i masz na tyle sil zeby sie z niego wyrwac, pamietam jak moj M od razu po stracie zabierał mnie codziennie na jakies wycieczki, zeby tylko czyms mnie zajac.Kochani są Ci nasi Męzczyźni, przeciez ich tez to bardzo bolało...
Dzisiaj tez bede kibicować, chociaz optymistycznie nie jestem nastawiona, obstawiam wynik 2:1 niestety nie dla nas.
Na razie uciekam, bo M zaraz wroci z pracy, a obiadek trzeba zrobić.
Pozdrowionka

reklama
a ja miałam termin na 23 wrzesnia teraz juz pewnie wygladała bym jak kuleczka:-D bo jestem niska a przed poronieniem juz miałam niezły brzuszek a przez te 6 tygodni pewnie sporo by sie powiekszył no ale stało sie:-( juz czasu nie cofne:-(

Do góry