reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie moje kochane drogie panie.

Karinko jesteś wielka!!! Dziękuje i piękna! Przeeeepiękna! cuudna! Jejku jak się cieszę! Jak miło gdy ktoś o mnie pamięta!!! :laugh2::rofl2::-D

Szafirku Kasiu.. Twoja piękna karteczka również wisi.. i pięknie przypomina o zbliżających się świetach!I jak choróbsko? Mam nadzieję że przechodzi Ci i na święta nie będziesz już smarkata?

Dziewczynki mam ważna wiadomość. Niestety smutną :-:)-(
Gabi prosi o modlitwe i trzymanie kciuków za mała Anię.. nie jest dobrze ale szczegółów niestety nie znam... proszę pomodlmy się za zdrowie dla MAŁEJ i siły dla Gabi!

Alicja :* dziękuje Ci skarbie... a Wiesiu szczęśliwy :eek::laugh2::rofl2:

Haniu nocna a co dobrego czy złego myślisz o mnie? :confused2: Dziękuje i vice versa. Również o Tobie ciągle myślę....

Kusicielko... i jak samopoczucie? Tulaski kochana... co na to M?

Olcia (PM) jeszcze trzy dni i zobaczymy na co to zmęczenie!! Trzymam mocnooo kciuki.

Sonita mój Wiesiu 10 lat temu chcial jedne dziecko... teraz marzy o trzech! Przynajmniej. Siła perswazji ja to mówię :-p:-D a tak naprawdę myślę że człowiek dorasta do pewnych rzeczy!

Pati Zdechlunku.. kiedy Ty wkońcu wydobrzejesz?Jejku byleby na święta było wszystko ok...

Madziu38 zając czymś czas? U mnie teraz z tym problemu nie ma..... jakoś brakuje mi Go jak nigdy dotąd?:eek::baffled: ....
Ja też zawsze święta spędzam u rodziny.. (No prawie zawsze. Czasem jeden dzien ja przyjmuje gości. A teraz z racji tego że mam rodzinę) znów będziemy "chodzić po chałupach"

Marzenko ale malutko lub wogóle nic nie piszesz co u Was? A jak tak czekam na Twe posty....?

Agula Irl widać mocnaszych kciuków lepiej podziałała gdy ich nie trzymaliśmy... zdałaś bez nas :eek: Gratuluję licencji!:rofl2::laugh2::-D

martusionek jeśli uwazasz ze Twoja @ jest niepokojąca. Zawsze warto udać się do gina! Ale jednak trzeba wiedziec że po stracie cykle jak widac zmieniają się.

Ania2611 witam. Są tutaj dziewczynki co były czyszczone dwa razy bo zabieg się nie udał. Zapewne się odezwą jak przeczytają Twego posta!
Wiem o czym mówisz ale wydaje mi się że łyżeczkowanie w Polsce jest chyba częściej praktykowane?:baffled: Jesooo jak to brzmi strasznie :-(

Asiu Angelko a jak u Was przygotowania do świąt? Mówisz że od sobotki wolne? I dobrze... jak to dobrze będzie wybyczyc się w domku.
20 cm za długie? Wow to nie 2 cm tylko 20 :szok: faktycznie aż dziw jak mierzyłaś hihihihi

Iza30 kochana dziękuje za pogłaskanie brzunia! A że rośnie? To supcio! Tylko się cieszyć. I Tobie suwaczek mknie jak oszalały!!:tak:

Beatko ja powiem krótko dla mnie pójscie do lekarza "normalny zdrowy objaw" :tak: w naszym przypadku ;-):rofl2::laugh2::-D więc czekamy z relacji z wizyty!

Sylwia nio to szerokiej drogi i wypoczywaj! I nie płakusiaj na grobie córuni zbyt długo!!!
A zachcianki jak widać typowo ciążowe! Pięknie.

Alutka A Ty jak pracujesz w święta?

Jeszcze raz napiszę - JEŻYK I DLACZEGOTAK supcio że piszecie. Jak miło czytać o Waszych pociechach... tylko zdjęcia byłyby mile widziane? Da się coś w tym kierunku zrobić?:zawstydzona/y:

Kasiu Kasiekk a gdzie dzisiejsza podpisana lista obecności?

dototascoch. dołki będą jeszcze nie raz łapać. Ważne by im się nie dać... pamiętaj ze my po to tu jesteśmy by podać rękę i wyciągnąć, pocieszyc.. pogłasakać! Mów co Ci na serduszku leży!

Andzi i jak rozmowa rodzinna przebiegła? I jak brzunio i co Laura napisała na wyniki?

Iza Olcia a Wy co porabiac będziecie w święta? Jak staranka znów w toku?

reklama
TRZYMAM KCIUKI ZA ANIĘ :-( STRASZNA WIADOMOSC :-(
EDYTKO PRZEKAZ NASZE WSPARCIE GABI, WIERZĘ ZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ!

Ja nie wiem jak ja te zasłony wymierzylam :-D

Cyniczna Asiu sen faktycznie ubarwiony. Lepszy taki jak horrorki naszych dziewczynek!

Karinko jeszcze powiem że jeśli ginek zadowolony z rezultatów clo to super. Tylko jak on ocenia jego działanie?

Agatko kochana a Wy jak z Pawłem spędacie święta? Jakie plany? Kiedy robisz powtórne badania by sprawdzić?
Pogłaszcz proszę Bronia od Wiesia :eek::laugh2:

Mikuś Ty wiesz co chcę CI powiedzieć i napisać... :rofl2::-D:laugh2:

Maja kochana! Kto mnie poratuje w diecie?

Nic niestety moje drogie kochane panie.. Zmykam do kuchni jeszcze i do męża. Zmęczona jestem potwornie.
A jutro trza wstać...

Całuje Was.. wszystkie i każdą z osobna. Jak zawsze...
Przepraszam za wszystkie pominięte panie!

Do napisania jutro

reklama
Do góry