reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny dzisiaj moja 10 rocznica slubu jutro 2 tygodnie od poronienia strasznie smutny ten dzien a mogło byc tak pięknie Mam pytanie do dziewczyn ktore robiły badania imunologiczne czy zespol antyfospolidowy robi sie z tego badania?
Kochanie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY, ŻYCZĘ WAM ŚLICZNEJ ZDROWEJ FASOLKI!!!

reklama
MARLENA 78- zycze Tobie kolejnych 10 lat no i więcej oczywiscie z mężulkiem:-) no i aby dołączyły do was śliczne fasolki:-))

ciekawe co z Słodziutką...nie pisała nic:-(

Witam Was Wszystkie bardzo cieplutko_Odebrałam dziś wynik z badania "histo...."i tak jak myślałam nic z niego nie wynika....tylko potwierdzenie,że byłam w ciąży...Pewnie juz nigdy nie dowiem się co było przyczyną.......ehhh....Czesto Was podczytuję i choć mało się udzielam to myślami jestem z Wami..Pozdrawiam

Agnieszka ja wlasnie tez mam do odbioru wynik hist.pat. kolezanka mi juz odebrala ze szpitala i w sumie tez nic w nim nie ma...
zrobie sobie w tyg wszystkie badania...
ciagle mysle o tym co moglo byc przyczyną porodu w 24 tygodniu.....:-(

Wydaje mi się,że nie znajdzie sie przyczyna w moim przypadku....to za wczesna ciąża (prawie 10tyg a Maluszek miał 6tyg i 4dni).....a martwi mnie to bo lekarz pewnie nie da mi skierowań na konkretne badania bo to pierwsze poronienie...chociaż bede o to walczyła bo córeczkę urodziłam w 30 tyg....przecież to też nie było prawidłowe....ale skąd brac siły na walkę z lekarzami?wybiore się na wizytę jak już wszystko bedzie ok...bo teraz pewnie i tak nie bedzie mnie badał....ahhh nie wiem co o tym wszystkim myśleć!!!Poza tym myślałam, ze juz się trochę pozbierałam po tym wszystkim a jednak nie,,.teraz jest mi chyba jeszcze ciężej..ta pustka mnie wykańcza!!!!....co robić,co robić....

AGNIESZKO - ja urodziłam w 24 tyg i lekarz nawet jednego badania mi nie zlecił!! wiec postanowilam zrobic sama wszystkie i zrobie przynajmniej te które mi tu dziewczyny poleciły... nie jest duzy koszt więc warto!!
a poza tym zmienie lekarza!!

zadna strata bez wzgledu na wielkosc ciazy nie jest latwa.....bardzo Wam wszystkim dziewczyny wspolczuje i chyba lepiej sie czuje ze moje dzieciatka odeszly tylko w 12 i 13 tygodniu...tylko bo nie potrafie wyobrazic sobie Waszej rozpaczy gdy Wasze malenstwa byly tak duze....

Witajcie dziewczynki...już z domku.
Bardzo bardzo dziękuje Wam za wsparcie, ciepłe słowa za modlitwę.
Hmmm Qrcze taka gaduła jestem a brak mi słow.

....
Czytam Was cały czas, ale mało się udzielam bo tak jakoś nie mam siły na .. chyba na nic nie mam siły.... nic kończę chyba bo mi się mokro pod powieką zrobiło i nic nie widzę na monitorze...

Buziale duże dla Was i cieszę się że mam Was

dzieki dziewczyny jestescie kochane dzisiaj juz wiem ze bede walczyla o kolejne malenkie serce Tyle zwlekalam o podjeciu nastepnej proby chyba zbyt dlugo a teraz wiem ze sie nie poddam . Dalej prosze dziewczyny o informacje

reklama
Edytko witaj. Przytulam Cie mocno do serduszka. Wiem, że najtrudniejsze chwile przed Tobą, bądź dzielna.
Musimy byc silne i tak jak pisze Marlena walczyc o kolejne malutkie serca.
Pozdrawim Was wszystkie

Do góry