reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cyniczna wielkie gratulacje.
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa i życzenia zdrówka dla mojej mamy.
Selenko wyglądasz kwitnąco a mówią że dziewczynka odbiera mamie urodę, po Tobie widać że to wierutne bzdury a okna i łazienka super a rolety - no ja może gustuję w innych kolorach.
Agnieszka Aj zapomniałam wcześniej napisać że Twoja córunia wygląda prześlicznie w tej sukience.
Dla kolejnych aniołków (*)
Gloria ale biedna trafiłaś na kompletnego idiotę bez podejścia do pacjentki. Trzymaj się kochana i życzę zdrówka
Agniesia82 przytulam Cię mocno
Kinguś cieszę się, że już jest lepiej 26 będę trzymała mocno kciuki, dbaj kochana o siebie i o maluszka, oby takie stresy Ciebie omijały
Anetko oby najazd teściowej był udany
Syla życzę wytrwałości i nie stresuj się kochana tylko wypoczywaj bo potem nie będziesz miała na nic czasu znaczy po urodzeniu maluszka, korzystaj z tego póki możesz, bo później brakuje czasu.
Pozdrawiam Was wszystkie
Jeszcze jedno SŁODZIUTKA WHERE ARE YOU???????????????????

Pusto dzisiaj tutaj :-( zmykam więc spać!!!! Slodkich snów!!!!

A to mój drugi psiurek :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC07915.jpg
    DSC07915.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 26
hej dziewczyny :-D

iławianka dziękuję... wizyta była udana... bo dosyc krtótka... ale i tak mi pare razy podniosło się cisnienia... ale nie było aż tak źle... ŻYJĘ !!!;-);-)

cyniczna bardzo się cieszę !!! gratuluje :-D

selenko... gdzie te zdjęcia :zawstydzona/y:

angelka pies cudny :-):-):-) ja to okropna psiara jestem :zawstydzona/y:

Alutka, Also, pyzuniagaj, Edytka, Carri, pixella, Iza (ola), Pati.b, Alicja, Koti, Hania, Magda26, Mordoklejka, angelka, dlaczegotak, selena, sonita, scarlet, kinguś, kasiek, Niusi@, Agi28, cyniczna, Gabi, Syla, karola71, Mircia i wszystkie dziewczynki których nie wymieniłam pozdrawiam gorąco !!! :-D

miłego dnia !!!

reklama
Do góry