reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Witaj
Niusia
Niusia
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Ale tej pierwszej ciąży z tego co mówisz to nie było widać na usg tak? czyli pewnie jeszcze się nie zagnieździło i wówczas się mówi o ciąży biochemicznej( ja też tak miałam) gdyby nie test to bym pomyslała że okres mi się spóźnił 3 dni. Dopiero drugi raz miałam puste jajo płodowe i dopiero wtedy zabieg.
Hmm za pierwszym razem poronilam w Anglii (5tc) więc nawet mi usg po wszystkim nie zrobili więc nie wiem czy było widać juz czy nie, drugi raz już byłam w polsce i nic nie bylo widać na usg a był to już 6tc ( okres spóźniał mi sie 2 tyg) i nagle hcg zaczęło spadać i poroniłam:-(
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
jeszcze 39 dni wolności
HELP ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to az 39 dni:-) zapięte juz wszystko na ostatni guzik? jak sukienka?
Hmm za pierwszym razem poronilam w Anglii (5tc) więc nawet mi usg po wszystkim nie zrobili więc nie wiem czy było widać juz czy nie, drugi raz już byłam w polsce i nic nie bylo widać na usg a był to już 6tc ( okres spóźniał mi sie 2 tyg) i nagle hcg zaczęło spadać i poroniłam:-(
Kochana czyli może faktycznie było tak, że się maluszek nie zagnieździł w macicy a to ponoć niestety często się dzieje a kobiety nawet nie wiedzą, że ronią traktują to jak opóźnioną miesiączkę. Także Madziu głowa do góry! Niedługo będziesz mamusią na pewno w końcu musi się udać!
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
nie rycz mała nie rycz...
oj cóż mam powiedziec ja tez rycze, leze i rycze i sobie mówie jaka głupia jestem przeciez jestem w ciązy,malenstwo rosnie, a ja dalej rycze...
chcialabym pojechac 30 kwietnia na grób do małej bo to rok minie ale pewnie nie będe mogła:-(
oj cóż mam powiedziec ja tez rycze, leze i rycze i sobie mówie jaka głupia jestem przeciez jestem w ciązy,malenstwo rosnie, a ja dalej rycze...
chcialabym pojechac 30 kwietnia na grób do małej bo to rok minie ale pewnie nie będe mogła:-(
reklama