reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No dobra to ja juz bede grzeczna...bo widze ,ze mnie nieładnie osadzacie..........:zawstydzona/y:............daj babie lampke wina i kieliszek cytrynówki to pokazuje różki............jus nie bede.....bede gzecna
Wiem wiem Edytko ......chyba zaden nie lubi....hihihihi...a my musimy marznąc.....dobrze ze kataru tam nie ma...........hihihihi....ups a obiecałam.........

Naprawdę mi miło kochane dziewczynki ale zmykam już przytulic się do Wiesia.
Bo jutro będę zmęczona a to dopiero początek mej drogi. Znów musze się wprawić w nocne balangownie i wstawanie o 3-4:baffled:

Maja Tarzan powiadasz? :rofl2: Jeszcze się nie bawiliśmy tak hihihiih naprawdę mam łzy dzisiaj w oczach ze śmiechu. Ale dajemy czadu :zawstydzona/y:;-)

AJ ja chcę żebyś była niegrzeczna :-D

reklama
Do góry