aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a ja tam lubie wszystko robic.....
dzis sie nalazilam jak nie wiem co ale za to jeszcze poprasowalam

dzis sie nalazilam jak nie wiem co ale za to jeszcze poprasowalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są delikatne wieczorami ale już wiem co i kiedy mam jeść i jest ok :-)Kingus a co tam u Ciebie mdłosci daja sie juz powoli we znaki?
Pięknie wyglądasz :-):-)
a wrzucam fotkęaktualna,,,,,,, FRANIA,,,hehe i mnie,,,,,,![]()
Odpoczywaj skarbie. Super, że maluszek buszuje :-)lekarz kazał mi duzo lerzec bo mi sie brzuch napina, dzidziulek kopie strasznie, brzuch sie napina to tu to tam...rosnie w oczach :-)
Dziewczyny Wy naprawdę ślicznie wyglądacieWidać jak ktoś tu wypiął pupę do zdjęcia![]()
Wracaj do Nas szybko.]Strasznie przepraszam, że mało sie odzywam ale tak muszę.
[/COLOR]
Witaj. Bardzo mi przykro.Chciałam tylko napisac,że bardzo mi przykro,że Was też to spotkało. Bardzo boję się czy nastepnym razem się uda...
Będzie dobrze. Ja też chodzę z rozpiętymi spodniami ;-);-);-)Ja byłam dziś u lekarza, następną wizytę mam 25. marca. Na razie na USG widać tylko pęcherzyk ciążowy,
No to odpoczywam sobie, a brzuszek mi rośnie i muszę już odpinać spodnie, bo mnie mocno uciskają.
Bardzo się cieszę. Wyniki na pewno będą dobre.dzięki dziewczyny za modlitwę i kciuki, tato jest już po operacji, wygląda i czuje się w miarę dobrze.....
Jak trzeba leżeć to trzeba. Super, że z maluszkiem dobrze.Maluszek bryka:-) duzy juz jest ale dzis pomiarów mi nie zrobił.wszystko rozwija sie ładnie i prawidłowo:-)
no ale najgorsza wiadomośc:-( mam LEŻEĆ!
Tak jestem teraz w Łodzi, ja chodze do dr Zawalskiego