reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ooo ja to jestem za nawet za trojaczakimi
wczoraj do pracy przszyla studentka moja z blizniakami w brzuszku z chlopakami :DDDD moze sie zaraże co???????????
a i Gusia ma dziewuszke wiec tez musi przeslac troche fluidkow na babeczke :))

Edytko jestem pełna uznania dla porannych pobudek...:tak: ja bym nie wstala... powaznie :-D
Koti juz pewnie szaleje na weselichu ;-)
Ząbek dzisiaj nie bolał, co by nie zapeszyc hi hi
Dzis bylam w szkole na zajeciach... tak jak mowilam wczesniej jest ze mna na roku dziewczyna z która mialysmy w jednym czasie rodzic :-( Nie wiem chyba wiedziala o tym co stalo sie z moim Fasolkiem... I mialam wrazenie jakby mnie unikala... :-( I ma juz taki malutki sliczny brzuszek... ona tez taka chudzinka jak ja
kurcze bylo mi tak niesamowicie przykro :( ach.....

nono,,heh widzicie Franio niby był przed owulką... niby tona dziewczynke ,,a i tak chłopak,,heh:-D:-D:-D
Wiecie ja myslę,,,,z eto poronienie to była dziewuszka,,,:zawstydzona/y:

reklama
Do góry