reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny co sądzicie o testach z rosmana? Takich jak na zdjęciu. Czy one często przekłamują? Ten na zdjęciu to mój z dzisiaj i zwyczajnie nie dowierzam 🙂
Przy tak wyraźnej kresce nie ma mowy o przekłamaniu :D Ewidentnie pozytywny, gratulacje 🥰
Moim zdaniem te testy są mega czułe, bo u mnie pojawił się cień cienia i tego dnia beta wynosiła 6,5. Wcześniej kilka ich zrobiłam i zawsze tylko biel, więc nie sądzę, że akurat wtedy test postanowił zrobić psikusa.

reklama
No szczegolnie ze dzis planowany dzien @... po prostu wyc sie chce. Od jutra mąż w delegacji więc jak na dziś nie znajdę lekarza to kolejna opcja dopiero na pon bo nie mam co zrobić z dziećmi :(
W obecnej ciąży miałam właśnie plamienie w dniu@. Ale potem już było czysto. Nie brałam nawet duphastonu. Oby było podobnie. Trzymam kciuki. Bardzo🤞🤞

A ja dziś znowu lecę na betę. Pamiętacie moje blade drugie kreski, progesteron 9 i hcg z piątku 25?
No to dzisiaj zrobiłam z rana test ciążowy i negatyw. Myślę pewnie ciąża biochemiczna ale okresu nadal brak, zaczęły mnie boleć piersi. Biore duphaston. Czy on może powstrzymywać krawienie przy ewentualnej ciąży biochemicznej?
Duphaston zdecydowanie może powstrzymywać krwawienie przy ciąży biochemicznej. Mi za każdym razem (2 razy) przy biochemie zatrzymywało krwawienie dopóki nie odstawiłam, po odstawieniu w przeciągu tygodnia miałam krwawienie.

W obecnej ciąży miałam właśnie plamienie w dniu@. Ale potem już było czysto. Nie brałam nawet duphastonu. Oby było podobnie. Trzymam kciuki. Bardzo🤞🤞
Boziu oby, caly czas brudzę :( mam nadzieje ze sie uspokoi. Zobaczymy jaki mi progesteron wyjdzie - jak niski to zwieksze sobie dawkę duphastonu a jak będzie powyżej 20 to nie panikuje. Oby do 14:00 do wyników.

Dziewczyny, zrobilam dzis rano test- pojawiła się druga kreska, jasna. Poszłam na bete, bo dziś i tak planowałam inne badania z krwi. Powiem Wam, że sama nie wiem co czuje. Czekam na wynik bety, żeby potwierdzić, że to nie moje urojenie 😀
Bardzo bym chciała, żeby tym razem wszystko dobrze się skończyło 😔

reklama
Dziewczyny, zrobilam dzis rano test- pojawiła się druga kreska, jasna. Poszłam na bete, bo dziś i tak planowałam inne badania z krwi. Powiem Wam, że sama nie wiem co czuje. Czekam na wynik bety, żeby potwierdzić, że to nie moje urojenie 😀
Bardzo bym chciała, żeby tym razem wszystko dobrze się skończyło 😔
Trzymam kciuki. Jak wszystko pójdzie dobrze będziemy mieć podobne terminy :)

Do góry