reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczyny,
Pisze tu u Was, ponieważ trochę jestem zmartwiona i przerażona.
W zeszły wtorek miałam zabieg łyżeczkowania (płód 10tc, obumarł w 7tc)
Minęło 5-6dni. Od 4 dni wieczorami odczuwam skurcze i silniejsze bóle jakie miałam podczas miesiaczki. Jest to ból do wytrzymamia(delikatnie mocniejszy niż podczas miesiączki)Krwawie, nikt w szpitalu nie określił jak długo to będzie trwało. Czy Wy tez miałyście może bóle?

Hej dziewczyny,
Pisze tu u Was, ponieważ trochę jestem zmartwiona i przerażona.
W zeszły wtorek miałam zabieg łyżeczkowania (płód 10tc, obumarł w 7tc)
Minęło 5-6dni. Od 4 dni wieczorami odczuwam skurcze i silniejsze bóle jakie miałam podczas miesiaczki. Jest to ból do wytrzymamia(delikatnie mocniejszy niż podczas miesiączki)Krwawie, nikt w szpitalu nie określił jak długo to będzie trwało. Czy Wy tez miałyście może bóle?
Witaj. Tak, takie bóle jeśli nie są nie do wytrzymania, są normalne. Jeśli chodzi o krwawienie to trwa bardzo różnie, u każdej kobiety inaczej, ale generalnie moze trwać nawet do 6 tygodni i zmieniać na sile. Raz moze być duzo, potem jakieś plamienia, potem znowu mniejsze lub wieksze krwawienia.

Dziewczyny- jestem w 7+6. Dziś na badaniu pokazał się krwiak. Nie mam plamień ani krwawienia. Nie byłam u mojego lekarza tylko zakładałam kartę ciąży w luxmedzie żeby badania krwi robić za darmo.

Oprócz oszczędnego trybu życia mogę zrobić coś jeszcze? Ten lekarz z dziś nic mi nie mówił a mój gin dopiero 5 marca. Jakie miałyście zalecenia przy krwiaku? @Nadzieja_31 może coś podpowiesz? Mam się martwić ? Mówił dziś też że dość dużo jest płynu owodniowego.

Dziewczyny- jestem w 7+6. Dziś na badaniu pokazał się krwiak. Nie mam plamień ani krwawienia. Nie byłam u mojego lekarza tylko zakładałam kartę ciąży w luxmedzie żeby badania krwi robić za darmo.

Oprócz oszczędnego trybu życia mogę zrobić coś jeszcze? Ten lekarz z dziś nic mi nie mówił a mój gin dopiero 5 marca. Jakie miałyście zalecenia przy krwiaku? @Nadzieja_31 może coś podpowiesz? Mam się martwić ? Mówił dziś też że dość dużo jest płynu owodniowego.
Jakie leki bierzesz?

Ja miałam teraz krwiaka, lekarz był zdziwiony nawet że nic nie krwawię i dostałam luteinę. I tyle, a drugi lekarz z luxmedu nawet się nie zająknął że jakiś krwiak jest [emoji2368]

reklama
Do góry