reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Dziewcyznki, dziś mam 13dc i zauważyłam wczoraj i dziś jeszcze więcej takiego jakby śluzu płodnego, rozciągliwego. Zrobiłam test owulacyjny i wyszedł negatyw, w zasadzie to jedna kreska żadnej drugiej. Oznaczałoby to że nie nastąpiła jeszcze owulacja, ale czy jak jest już taki śluz, to nie powinna się pojawić chociaż jakąś blada druga kreska? Kochamy się z mężem co drugi dzień, już nie wiem czy to wystarczy, nie chciałabym przegapić momentu owulki...

reklama
Hej Dziewcyznki, dziś mam 13dc i zauważyłam wczoraj i dziś jeszcze więcej takiego jakby śluzu płodnego, rozciągliwego. Zrobiłam test owulacyjny i wyszedł negatyw, w zasadzie to jedna kreska żadnej drugiej. Oznaczałoby to że nie nastąpiła jeszcze owulacja, ale czy jak jest już taki śluz, to nie powinna się pojawić chociaż jakąś blada druga kreska? Kochamy się z mężem co drugi dzień, już nie wiem czy to wystarczy, nie chciałabym przegapić momentu owulki...
A to Twoj pierwszy raz z testami?
Mi np nigdy pozytyw nie wyszedł a miałam monitoring i tam potwierdzona owu.

A to Twoj pierwszy raz z testami?
Mi np nigdy pozytyw nie wyszedł a miałam monitoring i tam potwierdzona owu.
No robiłam już testy wcześniej, ale jak mi wyszły dwie kreski na nim, to okazały się że to były ciążowe kreski, dlatego już nie wiem. Wcześniej miałam monitoring, testów paskowych nie robiłam, bo bardziej mnie stresowały niż pomagały. Dlatego właśnie dopytuje jak to jest, bo już nie wiem🤷
Wydawało mi się ,że jak się pojawił już jakiś tam śluz, to powinna być jakas kreska, a tu nic. Nawet ta kontrolna jest nie za mocna. Może te testy są do d..
Wlasnje zastanawiam się czy mam napaść na męża dziś znowu, bo wczoraj działaliśmy, ale nie chcę zmarnować tego śluzu, a nie wiem czy to już ten śluz, czy nie.. ło matko...

Wiesz, niektóre dziewczyny jak robią testy to mają pik dosłownie kilka godz więc mogłaś pominąć to. Niektóre robią 3 razy dziennie i rano negatyw, w południe pozytyw a wieczorem negatyw.
Ja jakoś nie ufam testom, jeśli masz sluz płodny działaj 😘

Wiem to też, że mogło być u mnie powodem poronienia ale 3 lekarzy kazało odstawić. Teraz nie wiem kiedy wrócić do tabletek 🙈
Mi nie kazali odstawiac.Chodzilam do dwóch lekarzy jednocześnie.Jeden powiedział że odstawiamy w 12 tygodniu ale nie dotarlam do tego momentu.Caly czas bralam taka dawkę i po poronieniu nic nie zmieniałam.Na Twoim miejscu od jutra zaczelabym brać tak jak przed ciaza

reklama
Do góry