reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jejku cyniczna co sie stało? skad to potworne krwawienie? czyżby mega @@@@@@@?????

mała bidulko wstawaj kochanie z wyrka i łap fluidki od mirki... za 12 dni masz dostać @ czy owulacji???? u mnie za 12 dni @ powinna sie pojawić więc jesli u ciebie tez to bedziemy kochana walczyc razem !!!! ffu tfu tzn każda ze swoim m :-)

Wróbelek garatuluje psinki, ja chcę goldenkopodobnego pieska...jak dzieciaki (wika + fasolka w planach ew. 2 adoptowane murzyniatka ....) podrosna a my sie przeprowadzimy już....czyli niestety za 5 lat gdzieś....
kotka tez chciałam ale m ma alergie na siersć kotków :-((((

Kochanie najlepiej wychowywać dziecko z psem i odwrotnie Ponoć dzieci ktore mają kontakt z pieskami rzadziej chorują na alergie !!!!!

a moje malenstwo dzis wbieglo do morza i nie chcialo wyjsc a pozniej wytarzal sie w piachu i ucieka na widok wanny mam przynajmniej wesolo

reklama
no ja juz z powrotem...
nic nie kupilismy a kase wydalismy hehehhe normalka znaczy sie...
udalo mi sie w koncu znow bob kupic w tesco mrozony bo ostatnio nie bylo wiec gotuje 3 kg mam nadzieje ze starczy hahhahah...
poza tym jakos tak mnie brzuchol pobolewa...i jest mi nadal bleee...ech....moze jak zjem bobu to mi bedzie lepiej....

Aga ir słonko ja ostatnio jak robiłam test 2 dni przed @ to był negatywny a 4 dni później pozytywny nie wiem jak to mozliwe ale tak wlasnie mialam

a ja czekam na @ najwcześniej dostane 10.09 najpóźniej nie wiadomo oczywiście!!!!!!!! Ale nie wytrzymałam już sie przytulałam i mam wyrzuty sumienia

reklama
ale moje malenstwo jest slodkie Kupilismy mu kość taką z żelatyny do obgryzania, a on nie obgryza jej tylko siedzi z nia w pysku i patrzy w oczka.

Do góry