reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Martha86 Ja bym nie robiła sobie nadziei, tylko powtórzyła test. Mógł się trafić jakiś wadliwy. Musiałabyś mieć owulację i współżyć w czasie @. Wydaje się to mało prawdopodobne.
A jednak możliwe. Ja tak zaszłam w ciążę którą straciłam. W 7dc i miałam jeszcze resztki plamienia miesiączkowego. Fakt cykl miałam wtedy rozchwiany jak żagiel na wietrze.

reklama
Cieszę się że czujesz ruchy i możesz być spokojniejsza [emoji4][emoji4][emoji4] to musi byc wspaniale uczucie [emoji4][emoji4] powiem Ci ze ja (tak mysle) troche uspokoje się na wizycie kolejnej bo ten czas teraz jest tako dosyć kluczowy i jak będę na wizycie 9+3 I jeśli będzie wszystko dobrze to w tamtym czasie już spada ryzyko sporo. No ale zobaczymy, jutro dopiero minie tydzień od pierwszej wizyty, a tu jeszcze dwa tyg trzeba czekać [emoji4] Ale biorę witaminy, acard, kluje się codziennie, dbam o siebie no chyba nic wiecej nie mogę poki co.
U mnie dokładnie tak samo... jak pójdę za tydzień w środę na wizytę to będzie 9+6 i dla mnie będziecie przełomowa wizyta, bo ostatnio właśnie na tek wizycie serduszko już nie biło... :( jeśli teraz będzie Ok, to myśle ze bardziej odetchne i będę spokojniej czekać na prenatalne ... Boże jak ja bym chciała ze t teraz było już dobrze:unsure:
A apropo prenatalnych, jeszcze się nie zapisałam bo w razie W nie chce znowu odwoływać. A wy w którym tygodniu macie zamiar się wybrać? Bo można niby chyba od 12 do 14?:confused:

U mnie dokładnie tak samo... jak pójdę za tydzień w środę na wizytę to będzie 9+6 i dla mnie będziecie przełomowa wizyta, bo ostatnio właśnie na tek wizycie serduszko już nie biło... :( jeśli teraz będzie Ok, to myśle ze bardziej odetchne i będę spokojniej czekać na prenatalne ... Boże jak ja bym chciała ze t teraz było już dobrze:unsure:
A apropo prenatalnych, jeszcze się nie zapisałam bo w razie W nie chce znowu odwoływać. A wy w którym tygodniu macie zamiar się wybrać? Bo można niby chyba od 12 do 14?:confused:
Ja byłam dokładnie 12+5 ,ale umówiłam się zaraz po wizycie tej w 9 tyg ,i u nasz w Częstochowie był jakiś program i oba miałam za darmo

Ja byłam dokładnie 12+5 ,ale umówiłam się zaraz po wizycie tej w 9 tyg ,i u nasz w Częstochowie był jakiś program i oba miałam za darmo
U nas tez to jest w Katowicach. Znaczy, było w listopadzie, jak się zapisywalam na grudzień .. a teraz nie patrzylam jeszcze :) i może zapisze się w moje urodziny? Myślicie se to dobry pomysł? Akurat wtedy będzie 12+7

U nas tez to jest w Katowicach. Znaczy, było w listopadzie, jak się zapisywalam na grudzień .. a teraz nie patrzylam jeszcze :) i może zapisze się w moje urodziny? Myślicie se to dobry pomysł? Akurat wtedy będzie 12+7
Mi ta druga wizyta wypada dzien przed urodzinami Ale to przypadek [emoji4] mam nadzieję że będzie prezent na 31 urodziny w postaci dobrych wiadomości. A później myślę umówić się znowu za 3 tyg to będzie 12+3 [emoji4]

reklama
Do góry