Madlein
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie jest to samo upieranie sie co przy tsh dla staraczek. Normy ciążowe faktycznie zmienily sie kilka lat temu (2011?).Nie wiem, może coś się zmieniło w ciągu ostatnich 10lat. Ale ja miałam tsh powyżej 3 i szczęśliwie donosiłam syna bez przyjmowania leków.
Zresztą tak samo upieracie się, że norma dla starających to 1,5. A ja wiedziałam o 2,4, natomiast endo na ostatniej wizycie powiedziała, że do 2,6 jest ok. Nie chodzę do byle jakich lekarzy, ze względu na swoją wagę i problemy zdrowotne jestem leczona tylko w przyklincznych poradniach. A tam są najbardziej doświadczeni lekarze.
@coco07 trzymam kciuki i niech już będzie po tej wizycie, bo stresuje się razem z Tobą.
Jestem już, jestem ☺ Mega opóźnienie dzisiaj było, a tyle tez u niego siedziałam ze myślałam ze te babki mnie zjedzą jak wyszłam
A wiec, fasolka jest i serduszko tez jest ❤ Mega mnie to ucieszyło ale nie uspokoiło jeszcze tak jak myślałam, ze uspokoi...
Dzidzia ma 7.1 mm i wg usg wychodzi 6+2 a wg OM 6+4 ... lekarz powiedzyal ze póki co trzymamy się OM. Następna wizyta 3 lipca dopiero bo wcześniej ma urlop
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki ❤☺
Ja znalazłam Eutyrox w Gdansku w aptece Gemini (całkiem sporo go mieli) nie wiem skąd jesteś, ale moze TrójmiastoDziękuje dziewczyny ☺ Oby za 3 tyg było wszystko Ok ...
A tak apropo euthyroxu, u mnie w aptece tez nie mogłam go dziś dostać... będę próbować w innych aptekach, a jak nie to w aptece mówią ze letrox to jest to samo ....a i cenowo podobnie