reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Eda, no jednak w sprawach "konsultacji lekarskich" daje o sobie znać małomiasteczkowość. Zwyczajnie są to albo lekarze ze szpitala, którzy nawet prywatnie będą się kryć nawzajem, albo lekarz do którego chodzę i który nie widzi nic niepokojącego...
Zastanawiają mnie oczywiście te dawki antybiotyków, jakie mi zaserwowali i rzeczywiście skłaniem się ku myśleniu, czy czegoś nie spier...lili, ale mam tez nadzieję, że organizm sam sobie poradzil w końcu... chyba...oby...

Dziękuje za oWasz dziewczynki optymizm... ale żeby wszystko było takie proste.. jak mi się marzy :sorry2:

ale kończę smucić.
I tak to nic nie da. Chyba już się przyzwyczajam że u nas w domu to sami inwalidzi i emeryci czy renciści...

A, cholera, sama nie wiem......... tylu mnie ich w końcu po tym zabiegu oglądało... wszyscy jak jeden mąż powtarzają "no, taki z Pani niezwykły przypadek"..........

Ejjj Asiulka nie kuś losu... bo jeszcze naprawdę CI wyślę... a Ty później powiesz "Eda wiesz.. wysłałam Ci zaproszenie nie doszło??:sorry2:" hahahhaha

Lepiej czasami wyjść z poza swego kręgu miasta.. jednak zdrowie ma się tylko jedne.

Aj Edytko......jeszcze bedzie dobrze.....ja co prawda też mam co do tego wątpliwości ale w cos wierzyc trzeba...prawda?
Cyniczna .....grzyby.....oj cała niedziele z nimi walczyłam...hihi ale teraz tez mam zamiar jechać....tylko ta cała "oprawa"mnie przeraza.....uwielbiam chodzic na grzyby.....

reklama
Jaaaaa, Eda, wątpisz we mnie? WE MNIE WĄTPISZ? Ja bardzo gościnna jestem :)))) i pysznościowym tortem się podzielę... i wódeczką z zakąszeczką :)

Do góry