reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
mniammmm
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Edytko .....musisz kochana byc silna....wyleczysz co trzeba....i bedzie dobrze,wiem ze łatwo mi sie mówi ale musisz w to wierzyc bo wiara czyni cuda.Przytulam Cię.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Cyniczna.....lepiej przestań z tym tortem bo sie wszystkie na Slub zlecimy.........hihi
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziewczynki, uciekam, właśnie mąż mnie wkurzył i idę sobie popłakać
slodziutka_e
Fanka BB :)
Aga Irla aż nie mogłam uwierzyć że to Twoje posty nie do takich mnie przyzywczaiłaś ;-)
Dobrze że z córką to "tylko" przeciążenie. Niech dba o siebie na ile jest to możliwe w jej wieku i przy jej trybie życia.
Pół świni.. ehhh ależ będzie "wyżerka"
Cyniczna zazdrościć tylko przygotowań do ślubu.. też chcialabym raz jeszcze móc to przeżywać..
A co do @ faktycznie inna od wszystkich.. chyba żadna z nas tak nie miała, może zmień ginka i skonsultuj Twoje krwawienia z innym specjalistą.
Aguś AJ ojjj kochana widzę że i u Ciebie tak ciekawie jak u mnie.. tulę Cię..
Mika.. znów śmierć.. wrrr jak się coś zacznie to czasem końca nie widać.
To dobrze że brzusiu rośnie..
Madzia wkońcu się odezwałaś... podcyztawałam Cię na marcówkach się udzielałaś a do nas Ci się nie chciało napisać
Wspaniałe wieści od Was.. mała rozrabiaka rośnie.. chciałabym móc kiedyś przeżywać takie chwile. Dziękuje za fluidki w imieniu staraczek. Trzymaj się ciepło i powiedz jeszcze jak brzunio
pixella ohhh widać u Ciebie faktycznie niezły dołek dzisiaj.. i te ciężarwóki kochane. .. ale musimy się nauczyć że ONE cieszą się z bycia w ciąży i nie możemy na nie patrzeć tak jak patrzymy... niestety.. ale wiem wiem samej łatwo mi się mówi.. gorzej w praktyce
Może i katar szybko przejdzie.
Gabi więc niech i Tobie jak najszybciej minie pierwszy trymestr!
Andżi.. kochana coś Ty wczoraj w tym necie wyczytała?? Nie masz jakieś dobranocki do przeczytania wieczorem??? Jak nie masz TO CI KUPIĘ "Baśnie 1001 nocy"....
Dobrze że z córką to "tylko" przeciążenie. Niech dba o siebie na ile jest to możliwe w jej wieku i przy jej trybie życia.
Pół świni.. ehhh ależ będzie "wyżerka"
Cyniczna zazdrościć tylko przygotowań do ślubu.. też chcialabym raz jeszcze móc to przeżywać..
A co do @ faktycznie inna od wszystkich.. chyba żadna z nas tak nie miała, może zmień ginka i skonsultuj Twoje krwawienia z innym specjalistą.
Aguś AJ ojjj kochana widzę że i u Ciebie tak ciekawie jak u mnie.. tulę Cię..
Mika.. znów śmierć.. wrrr jak się coś zacznie to czasem końca nie widać.
To dobrze że brzusiu rośnie..
Madzia wkońcu się odezwałaś... podcyztawałam Cię na marcówkach się udzielałaś a do nas Ci się nie chciało napisać
Wspaniałe wieści od Was.. mała rozrabiaka rośnie.. chciałabym móc kiedyś przeżywać takie chwile. Dziękuje za fluidki w imieniu staraczek. Trzymaj się ciepło i powiedz jeszcze jak brzunio
pixella ohhh widać u Ciebie faktycznie niezły dołek dzisiaj.. i te ciężarwóki kochane. .. ale musimy się nauczyć że ONE cieszą się z bycia w ciąży i nie możemy na nie patrzeć tak jak patrzymy... niestety.. ale wiem wiem samej łatwo mi się mówi.. gorzej w praktyce
Może i katar szybko przejdzie.
Gabi więc niech i Tobie jak najszybciej minie pierwszy trymestr!
Andżi.. kochana coś Ty wczoraj w tym necie wyczytała?? Nie masz jakieś dobranocki do przeczytania wieczorem??? Jak nie masz TO CI KUPIĘ "Baśnie 1001 nocy"....
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Mirus ...nie beczaj kochana........:-)
Słodziutka....no niestety jak to sie mówi ?TAKIE CZASY..........jak się wali to wszystko.....
Cyniczna...a skąd Ty bys wzięła tyle facetów .....dla nas do pary.....hihihi(bo dość nas tu sporo).....
Słodziutka....no niestety jak to sie mówi ?TAKIE CZASY..........jak się wali to wszystko.....
Cyniczna...a skąd Ty bys wzięła tyle facetów .....dla nas do pary.....hihihi(bo dość nas tu sporo).....
Ostatnia edycja: