roki_1991
Fanka BB :)
@Takaja123 oj tak. Jest stres i to coraz większy. Teoretycznie zostało mi 6tygodni... A to zleci bardzo szybko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne wrzucam jeszcze raz :*Możesz tu wrzucić te wyniki to może coś podpowiemy![]()
Jasne wrzucam jeszcze raz :*
@Takaja123 chetnie bym Wam pokazała te moje wariatki ale zrobienie im zdjęcia graniczy z cudem...totalne ADHD...
Troche wczoraj przeholowałam bo i pepco zaliczyłam i dwa razy pi schodach weszłam no i ciężka noc za mną. Wszystko mnie boli. No i jestem już przerażona że to jeszcze tylko jakieś 2 tygodnie. Obleciał mnie taki strach że szkoda gadać. Przez to też nie mogłam spać...
Szczerze kochana mnie nikt nie przeprosił. Nawet moja lekarka. Nic się nie zainteresowała i bezczelnie do mnie jak bardzo mi zależy żeby tę ciążę utrzymać... Nie dziwię się, że nie odzywa się bo mogłabym ją pozwać. I gdybym tylko chciała to straciłaby prawo wykonywania zawodu, z moimi znajomościami. Ale jestem tego zdania, że karma wraca.@Malaga00 bardzo mi przykro ze musiałaś przez to przechodzić. I teraz w sumie nie dziwię się ze tak podchodzisz do lekarzy... To prawda ze część lekarzy jest właśnie taka jak pisałaś i jest to straszne, bo lekarzowi powinno się ufać, lekarz powinien się znać na swojej specjalizacji. A przede wszystkim lekarz nie powinien bagatelizować swoich pacjentów a niestety tak jak pisałaś często tak się dzieje a później wielce przepraszają a życia czy zdrowia czy przywroca