reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Czy dobrze wnioskuje, że w takim razie nie powinno się go brać przez cały cykl? Bo ja go biorę bez przerw. Ale może dlatego, że mieliśmy teraz mieć 2 miesiące przerwy w staraniach...Tak len na poprawę sluzu. Jakos te oeparol się boję bo nie moge poki co namierzyć owulacji
Charlotte21
Hej, ja na samym początku całej mojej drogi do szczęścia miałam robione AMH w jednej z klinik i wynik był 1,98. Owszem jest znacznie wyższy od twojego, ale wtedy też mi powiedzieli, że proponują od razu inseminacje (bez chociażby jednego monitoringu cyklu). Dostałam od razu jakieś CLO na owulowanie i nie brałam tego. Poszłam do innej pani doktor i ona powiedziała, że po sprawdzeniu mi cyklu to wynik nijak ma się do stanu fizycznego. Bo owuluje co miesiąc, jest dużo pęcherzyków. Więc głowa do góry. Powtórz badania i idź na monitoring. Niech Cię pooglądają!Dziewczyny jestem załamana. Moje AMH 0,49. Odechciało mi się żyć.
Takaja123
@Charlotte21 oeparol bierzesz do dnia owulacji jeśli nie wiesz kiedy dokładnie jest to odstawić w zesniej ja biorę tak do 14dc bo owulacje zazwyczaj mam po 17dc. Mi lekarz z wejścia powiedział, że odstawiac na czas owulacji i jakby ciąża była broń Boże brać.
Charlotte21
@Takaja123 nie miałam pojęcia. To musiało mi zablokować owulacje bo nie miałam żadnych objawów ostatnio! To nie dobrze że mi tego nie powiedziała.... trochę się martwie tym.@Charlotte21 oeparol bierzesz do dnia owulacji jeśli nie wiesz kiedy dokładnie jest to odstawić w zesniej ja biorę tak do 14dc bo owulacje zazwyczaj mam po 17dc. Mi lekarz z wejścia powiedział, że odstawiac na czas owulacji i jakby ciąża była broń Boże brać.
reklama
Jivka
Moderator
Czy któraś z Was bierze ovarin? Chcę się na to przerzucić bo trochę się wystraszyłam Waszą ostatnią dyskusją o tsh... Nigdy nie miałam problemu z zajsciem, a teraz jednak leci ten 3cs a biorę od grudnia Pregna Start który ma jod... Chyba skoczę sobie na badanie we wt rano