reklama
Nataliag339
Fanka BB :)
Jest różnica. Czyli fasolka rośnie.U nas w Polsce reklamują teraz testy które pokazują tydzień ciąży. Może poszukaj ich na necie zamiast betyDziewczyny pomęczę Was jeszcze ale wróciła mi nadzieja [emoji4] mój organizm jest dziwny bo z porannego moczu wychodzą słabsze testy niż z popołudniowego ( na dole z rana a drugi z teraz) oby tym razem się udało...Zobacz załącznik 878431
agatush
Moderatorka
Nie jest niewskazane, tak jak kładzenie hybrydy na przykładDziewczyny czy uważacie, że farbowanie włosów w ciąży jest niewskazane?
Zwykle depilatory można.Witam nowe dziewczyny po weekendzie i trzymam kciuki za starające się.
Dziewczyny a macie jakieś info na temat używania depilatora w ciąży?Wiem że nie można stosować depilatorów laserowych a po maszynce jednak szybko odrastają.
O kurcze, super!!!! Widziałam też kolejny, piękne krechy!!!!Zrobiłam test rano i może jeszcze jest jakaś nadzieje..Zobacz załącznik 878277
Na górze dzisiejszy
Oczy ma tak uderzające piękne, że nie sposób się w nich nie zakochac[emoji7][emoji7][emoji7]@Margosia śpi a poza tym pięknie przybiera na moim pokarmie karmienie co 2h, czasami tylko ma kolki a tak jest mega kochany Zobacz załącznik 878546
Takie wielkie i ten kolor...
Jest cudny!
jagoda87
Jest różnica. Czyli fasolka rośnie.U nas w Polsce reklamują teraz testy które pokazują tydzień ciąży. Może poszukaj ich na necie zamiast bety
U nas tez to jest i to bardzo popularne ale jakoś nie jestem przekonana co do tych testów.
Najbardziej mnie przeraża czekanie z pierwszym USG do 8/9 tc..
1
183785
Gość
Straszne jest życie. Ja znowu leżałam sama. Jak zaczęło się wiedzie krwawienie poszłam do toalety. Poleciały skrzepy później coś na kształt dzidziusia. Zobaczyłam w toalecie maluteńkie nóżki po prostu myślałam, ze się załamie poszłam do narzeczonego do pokoju i jakbym miała omamy jakieś do domu chciałam wracać po tym. Ale później zabieg i o 19 wyszłam do domu.. straszne przeżycie. I marze o naszym dzidziusiu. Ciężko teraz powiedzieć sobie ze poczekajmy jeszcze rok na dziecko jeszcze jako my kobiety przyszłe mamy...[/QUOT
Mi też podali tabletkę poronną, ale nic nie dało. I zabieg, także ja nic nie widziałam. Obudziłam się po zabiegu i myślałam, że tego nie wytrzymam. W wypisie ze szpitala było napisane: nieprawidłowe jajo płodowe.
kasiula222
Dziewczyny a propo hybryd zrobiłam sobie paznokcie w niedziele i wczoraj ściągnęłam bo tak mnie uczulilo że masakra pod paznokciami mi skóra schodzi i mnie pieką. Lakiery były z semilaka . Miałam roczna przerwę od malowania bo ostatnim razem po częstym malowaniu też mi się tak stało ... Więc ostrzegam dziewczyny teraz cierpię bo mnie to naprawdę piecze szegolnie przy myciu . Jak się podlecze pomyślę o Tytanach ktoś miał? )
1
183785
Gość
Mi też podali tabletkę poronną, ale nic nie dało. I zabieg, także ja nic nie widziałam. Obudziłam się po zabiegu i myślałam, że tego nie wytrzymam. W wypisie ze szpitala było napisane: nieprawidłowe jajo płodowe.Straszne jest życie. Ja znowu leżałam sama. Jak zaczęło się wiedzie krwawienie poszłam do toalety. Poleciały skrzepy później coś na kształt dzidziusia. Zobaczyłam w toalecie maluteńkie nóżki po prostu myślałam, ze się załamie poszłam do narzeczonego do pokoju i jakbym miała omamy jakieś do domu chciałam wracać po tym. Ale później zabieg i o 19 wyszłam do domu.. straszne przeżycie. I marze o naszym dzidziusiu. Ciężko teraz powiedzieć sobie ze poczekajmy jeszcze rok na dziecko jeszcze jako my kobiety przyszłe mamy...
martakratka
No to piękniscie suuperrrDziewczyny pomęczę Was jeszcze ale wróciła mi nadzieja [emoji4] mój organizm jest dziwny bo z porannego moczu wychodzą słabsze testy niż z popołudniowego ( na dole z rana a drugi z teraz) oby tym razem się udało...Zobacz załącznik 878431
reklama
martakratka
Jejunciu jaki On sliczny.... cudowny a jak Ty sie czujesz?@Margosia śpi a poza tym pięknie przybiera na moim pokarmie karmienie co 2h, czasami tylko ma kolki a tak jest mega kochany Zobacz załącznik 878546