reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Syl92 ja tez nigdy nie mialam takiej krechy jak kasiula, ale to nie szkodzi;) mamy mniej hormonu co wytwarza ten pik i mamy takie testy, obserwuj kiedy zacznie jasniec, wtedy to byl pik i pewnie dzis czyli wtedy kiedy zacznie jasniec bedzie owu:) @Lu_cy to nie jest kwestia ciemnej krechy jesli chodzi o owu, ja mialan na maksa taka jasna jak u syl i na drugi dzien bylo owu, tzn wtedy kiedy zaczela jasniec jeszcze, niektorzy mowia ze to niedobrze ze malo hormonu ktory wytwarza pik no ale u mnie to nie przeszkadzalo:) leci 20 tydzien zdrowej ciazy:) ale moze jeszcze sciemnieja u syl kto wie, ale u mnie jasne to byla norma;)
Była ładna ciemna krecha a dziś i wczoraj wieczór już mocno jaśniejsze...także czekamy na efekty :)

@Marika92 Cudny on! Taki mały bzdziuszek <3 Obym za 2 tygodnie usłyszała, że rośnie taki fasolinek :) Jak się trzyma dzielna mama?

reklama
@Malaga00 jak tam? Troszkę lepiej?

@jagoda87, no bo ileż można na te dwie kreski patrzeć? ;) Jakby wyszły Ci trzy, to ja rozumiem, ale dwie, dwie, dwie, ciągle tyle samo. :) Dobra, to czekamy na jutro i trzymamy kciuki za kolorek.:)

@Malaga00 jak tam? Troszkę lepiej?

@jagoda87, no bo ileż można na te dwie kreski patrzeć? ;) Jakby wyszły Ci trzy, to ja rozumiem, ale dwie, dwie, dwie, ciągle tyle samo. :) Dobra, to czekamy na jutro i trzymamy kciuki za kolorek.:)
Tak kochana już lepiej, jeszcze lekkie plamienie i lekkie bóle jajnika ale już jest okej [emoji9] Dziękuję że pytasz ;*

reklama
Do góry