reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
@Domi89 tutaj masz link do tych ziołowych Link do: Farba do włosów Herbatint • trwała • 4N KASZTAN • seria NATURALNA
1
183785
Gość
KLekarka powiedziała, że można się starać już chyba po pierwszym cyklu. Zależy czy owulacja będzie, będzie mnie obserwować w tym cyklu, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Akurat ja ma bardzo bolesną bo nawet podczas wymiotuje [emoji23] więc nie przegapie jej. Zaszłam w pierwszym cyklu przy wywołanej owulacji, ale potrzebowałam podtrzymać niestety, a nawet nie wiedziałam i eh poroniłam [emoji20] Zobaczymy jak w tym cyklu, teraz mam 3dc. Dziękuję kochana. No u mnie musiał być słaby zarodek [emoji53] Trochę się załamałam bo to już druga taka sytuacja ale się nie poddaje. Chociaż myślałam, że jestem całkowicie zdrowa i że jeden cykl i bum dzidzi ale jak widać nie można mieć wszystkiego od razu [emoji20] Ale się nie poddaje, może zobaczę upragnione 2 kreseczki i będę mogła doświadczyć tego cudu [emoji19] Ale nie ukrywam jestem trochę załamana. Moja lekarka tak samo, płakać mi się chciało na wizycie bo podeszła z sercem do mnie i jak już wychodziłam od niej to zatrzymała mnie i powiedziała że jej przykro, wtedy to już w ogóle chciałam płakać jak dziecko, ale zacisnęłam zęby [emoji21] Jestem już po 1 tabletce metformaxu i powiem wam, że ciężko, źle się czuje
Kochana, bardzo Ci współczuję. Ja poroniłam w 9 tygodniu ciąży. Aktualnie mam drugi dzień 3 cyklu po poronieniu. Niestety @ przyszła, a staraliśmy się z mężem.Lekarka powiedziała, że można się starać już chyba po pierwszym cyklu. Zależy czy owulacja będzie, będzie mnie obserwować w tym cyklu, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Akurat ja ma bardzo bolesną bo nawet podczas wymiotuje [emoji23] więc nie przegapie jej. Zaszłam w pierwszym cyklu przy wywołanej owulacji, ale potrzebowałam podtrzymać niestety, a nawet nie wiedziałam i eh poroniłam [emoji20] Zobaczymy jak w tym cyklu, teraz mam 3dc. Dziękuję kochana. No u mnie musiał być słaby zarodek [emoji53] Trochę się załamałam bo to już druga taka sytuacja ale się nie poddaje. Chociaż myślałam, że jestem całkowicie zdrowa i że jeden cykl i bum dzidzi ale jak widać nie można mieć wszystkiego od razu [emoji20] Ale się nie poddaje, może zobaczę upragnione 2 kreseczki i będę mogła doświadczyć tego cudu [emoji19] Ale nie ukrywam jestem trochę załamana. Moja lekarka tak samo, płakać mi się chciało na wizycie bo podeszła z sercem do mnie i jak już wychodziłam od niej to zatrzymała mnie i powiedziała że jej przykro, wtedy to już w ogóle chciałam płakać jak dziecko, ale zacisnęłam zęby [emoji21] Jestem już po 1 tabletce metformaxu i powiem wam, że ciężko, źle się czuje
Totois30
@Domi89 ja polecam loreal casting creme gloss, jest delikatna, ale ma troche mocny zapach ale mysle do przezycia, chociaz ja uzywam w ciazy szamponetek sa super: ) chociaz oczywiscie zalezy jaki masz naturalny kolor i na jakii farbujesz. Ja na ciemniejszy wiec nie ma problemu. @Lu_cy no ja z tych co nie lubia mitow, generalnie mi chodzilo ogolnie o amoniak, jak pisalas, szkodliwy. Tak jak cola w ciazy. Ale czy nie bedac w ciazy cola jest polecana ogolnie niezdrowa i tyle chociaz ja czasem szklanke wypije trujaca nie jest
kasiula222
Dziewczyny dziś test owulacyjny już po południu był z jedną kreska . To znaczy że już po owulacji ? Wstawialam moje testy z soboty i niedzieli dwie grube krechy a już wieczór w niedzielę bladsza .
Lu_cy
Ja się nie bawię w mity bo jestem chemikiem heheh ;-)@Domi89 ja polecam loreal casting creme gloss, jest delikatna, ale ma troche mocny zapach ale mysle do przezycia, chociaz ja uzywam w ciazy szamponetek sa super: ) chociaz oczywiscie zalezy jaki masz naturalny kolor i na jakii farbujesz. Ja na ciemniejszy wiec nie ma problemu. @Lu_cy no ja z tych co nie lubia mitow, generalnie mi chodzilo ogolnie o amoniak, jak pisalas, szkodliwy. Tak jak cola w ciazy. Ale czy nie bedac w ciazy cola jest polecana ogolnie niezdrowa i tyle chociaz ja czasem szklanke wypije trujaca nie jest
reklama
Totois30
@witch84 a czemu wyleczylam? Ja zawsze farbuje sama i bardzo dobrze to wychodzi, a oszczednosc jaka @kasiula222 hmm..najmocniejsza byla wczoraj? No to owu dzisbo najmocniejsza krecha pokazuje pik lh( chyba lh . Od tego momentu po 24-36 h jest owu