reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Widzialam wczoraj w tv reklame testu ktory pokazuje ktory to tydzien ciazy :D ciekawe jakoe sa efekty:D @jagoda87 nie wiem co doradzic:/ dziwne tez mi sie wydaje ze w ogole cos pokazywalby test juz drugi cykl z rzedu, kiedys czytalam ze to tez nie swiadczy za dobrze:/ ale na razie badzmy dobrej mysli i cierpliwie czekajmy:* ale cholera ta beta duzo by dala..ech dziwny kraj:/ @Malaga00 tez tak mowilam ze trzeba poczekac na swoj cudek. No nic kochana na razie probujcie ja generalnie mialam plan B i C ale na razie Ci nic nie proponuje ale pamietaj ze jakby cos nie daj bose nie szlo to jest kilku specjalistow w kraju ktorzy kazdej babeczce zalatwia dzidziusia:p ja mialam juz plan sie zapisywac ale nie zdazylam:)

We Włoszech sa te testy. Sa z takim elektroniznycznym ekranem i wyslwjetla się tydzień ciazy . Kosztuja około 80 zł

reklama
Dziewczyny czy w ciąży można pić wapno?? Użarła mnie mucha końska i zaczynam puchnąć i zastanawiam się czy mogę wypic wapno a może przypadkiem jakimś cudem jestem w ciąży...

Ostatnia edycja:
Kochane czy według Was mogła być owulacja? Dziś 14dc, a od piątku powolewa brzuch i jajnik :/ Starsznie mnie to dziwi, bo moje cykle też ponad 30 dni były, no ale...dla mnie lepiej:) W załączniku zdjęcia testów z czwartku,piątku i soboty :*

Załączniki

• IMG_20180715_211105.jpg
    IMG_20180715_211105.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 138
Witajcie nowe dziewczyny :** Przykro mi, że tu jesteście,aleee to miejsce daje nadzieję na szczęśliwe macierzyństwo :) Tego Wam życzę:*
Trzymam kciuki za testujące! Mam nadzieję,że moje słowa o tym, że będę w tym cyklu w ciąży się sprawdzą :)

Kochane czy według Was mogła być owulacja? Dziś 14dc, a od piątku powolewa brzuch i jajnik :/ Starsznie mnie to dziwi, bo moje cykle też ponad 30 dni były, no ale...dla mnie lepiej:) W załączniku zdjęcia testów z czwartku,piątku i soboty :*
Moim zdaniem jeszcze nie. A.poza.tym jak test owulacyjny jest pozytywny to owulacja jest po 24-36h.

@Syl92 zrob dzis i jak bedzie slabsza tzn ze wczoraj byl pik i owu masz 24-36 h po tym teście z najmocniejsza krecha. tzn bardzo umownie mozna powiedziec ze dobe pozniej zeby uogolnic. Ja czasami mialam tylko taka kreche najmocniejsza na drugi dzien lzejsza i wlasnie wtedy jak byla juz ta lzejsza, byla owu mniej wiecej,

No właśnie mi też się wydaje, że to nie okolice owulacji..ale w zeszłym cyklu miałam podobne wyniki a była owulacja w tym czasie,a od piątku czuję bóle prawego jajnika jak podczas tamtej owulacji i głupieje :/

reklama
Do góry