Szczerze mówiąc, wkurzają mnie te testy bo do tej pory wychodziły mi tak samo. Pierwszy cykl gdzie cokolwiek się zmienia Myli mnie tylko ból podbrzusza i sama nie wiem co myśleć..hmm. Miesiąc temu 5 dni bolał i w trakcie tego była owu,a dziś mija 4 dzień.
reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Porcelana mam dwie koleżanki co ledwo się wprowadziły i zaszły w ciążę a tak to nie wychodziło . Jedna nawet z bliźniakami .)Byłam w aptece, bo akurat mi się skończył Acard. Przy okazji kupiłam sobie test, bo dzisiaj mam 26 dc. A co!
Jedna kreska. Ale się nie poddaję ;-). Mam długie i nieregularne cykle więc powtorzę jeszcze dla potwierdzenia w środę.
Jak nie teraz, to w następnym cyklu się bardziej przyłożymy do działań. Może to już będzie w nowym domku i w nowym łóżku, bo jesteśmy na ostatniej prostej z wykończeniem naszego upragnionego gniazka, nad którym pracujemy ciężko od dwóch lat już ;-)
kasiula222
Syl to moje testy z wczoraj na dole a u góry z dzisiaj ten na samej górze nie dawno robiony a w czwartek była bladziutka kreska a w piątek gin widział pęcherzyk owulacyjny .Kochane czy według Was mogła być owulacja? Dziś 14dc, a od piątku powolewa brzuch i jajnik :/ Starsznie mnie to dziwi, bo moje cykle też ponad 30 dni były, no ale...dla mnie lepiej W załączniku zdjęcia testów z czwartku,piątku i soboty :*
Załączniki
kasiula222
Masz podobnie owulacje jak ja Mi się udało zajść w ciążę na testach jak ta kreska była mało widoczna . Plemniki poczekają na pęcherzyk a pęcherzyk nie poczeka ) tak nawet gin mówiłSyl to moje testy z wczoraj na dole a u góry z dzisiaj ten na samej górze nie dawno robiony a w czwartek była bladziutka kreska a w piątek gin widział pęcherzyk owulacyjny .Zobacz załącznik 877886
Nooo te wczorajsze masz piękne mi nigdy takie nie wyszły a w ciąży byłam i owu też były no ale..hormony szaleją :/ Z T regularnie co dwa dni misiowanie i czekamyMasaż podobnie owulacje jak ja Mi się udało zajść w ciążę na testach jak ta kreska była mało widoczna . Plemniki poczekają na pęcherzyk a pęcherzyk nie poczeka ) tak nawet gin mówił
kasiula222
U mnie tylko wczoraj przytulanki i tyle. Ciekawe czy się uda. Dziś. Do południa jeszcze ładny test wyszedł. A teraz już taki nie bardzo więc być może dziś miałam owulację Oby plemniczki dotarły tam gdzie trzeba to mój 16 dc więc puzno .. A ty kiedy masz mieć okres ?Nooo te wczorajsze masz piękne mi nigdy takie nie wyszły a w ciąży byłam i owu też były [emoji14] no ale..hormony szaleją :/ Z T regularnie co dwa dni misiowanie i czekamy
Szczerze...nie mam zielonego pojęcia. Zgodnie z trybem przed ciążą powiedziałabym, że koło 1-2 sierpnia,ale ostatni cykl trwał 36d,a owu była wtedy 22dc, więc jestem jak dziecko we mgle :/U mnie tylko wczoraj przytulanki i tyle. Ciekawe czy się uda. Dziś. Do południa jeszcze ładny test wyszedł. A teraz już taki nie bardzo więc być może dziś miałam owulację Oby plemniczki dotarły tam gdzie trzeba to mój 16 dc więc puzno .. A ty kiedy masz mieć okres ?
Trzymam kciuki,aby Wam się udało
kasiula222
Ja za was też .Nie nakręcam się bo 4 mamy wesele więc jeśli się uda super a jeśli nie to pobawię na weselichu )) Mój cykl po poronieniu też był bardzo długi 5 tyg czekałam na okres ale chyba się reguluje powoli od owulki za dwa tyg powinien być okres jak coś .Szczerze...nie mam zielonego pojęcia. Zgodnie z trybem przed ciążą powiedziałabym, że koło 1-2 sierpnia,ale ostatni cykl trwał 36d,a owu była wtedy 22dc, więc jestem jak dziecko we mgle :/
Trzymam kciuki,aby Wam się udało
reklama