reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@muza_ton nie nadrobie wiadomosci, ale wiem ze pytalas mnie o acard wiec kochana ja acardu w ogole w ciązy nie zazywalam takze nie wypowiem sie na ten temat.. Ja do 16tc tylko lutkę a tak to biore caly czas prenatal duo, i teraz zaczelam jeszcze to magne b6 na te nerwobole. A Ty co bierzesz? W ogole to ktory Ci juz przypada tydzien i dzien? Ja dzis 33 zaczelam i kiedy to zlecialo :O ?

reklama
@martakratka genetyk mówił aby do max 32tyg bo może spowodować jakieś wady u dziecka. No a wczoraj 32tyg i 5 dni było i Pani dr kazała odstawić.

@anja93 ja biorę rano prenatal duo, osteogenon (wapno aby uzupełnić ubytki które wywołuje długotrwałe zażywanie heparyny), sylimarol na wątróbkę i asmag lub asparagin. A wieczorem tylko te ostatnie bo tego dużo do 6tabl biorę. No i oczywiście zastrzyk neoparin. Czasem jak nogi spuchną to urosept ale to jak już wcale zmniejszyć się nie chcą. A jak się czujesz. To spojenie Ci przeszło? Ja ponad tydzień miałam spokój a wczoraj znowu zaczęło boleć

Do góry