reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Super [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]Ja po polowkowych maluszek wazy prawie 300 gramów, wszystko u niego dobrze szyjka 4 cm jak na poczatku, dr mowi ze bajka , wszystko dopcie
jagoda87
Fanka BB :)
Ja po polowkowych maluszek wazy prawie 300 gramów, wszystko u niego dobrze szyjka 4 cm jak na poczatku, dr mowi ze bajka , wszystko dopcie
Super![emoji4][emoji4][emoji4]
kb.karola90
Oby tak dalejJa po polowkowych maluszek wazy prawie 300 gramów, wszystko u niego dobrze szyjka 4 cm jak na poczatku, dr mowi ze bajka , wszystko dopcie
anja93
@muza_ton nie nadrobie wiadomosci, ale wiem ze pytalas mnie o acard wiec kochana ja acardu w ogole w ciązy nie zazywalam takze nie wypowiem sie na ten temat.. Ja do 16tc tylko lutkę a tak to biore caly czas prenatal duo, i teraz zaczelam jeszcze to magne b6 na te nerwobole. A Ty co bierzesz? W ogole to ktory Ci juz przypada tydzien i dzien? Ja dzis 33 zaczelam i kiedy to zlecialo :O ?
martakratka
Czemu masz odstawic acard?
Cleopatra_83
Super [emoji3] ale ten czas leci .... jak szalony [emoji6]Ja po polowkowych maluszek wazy prawie 300 gramów, wszystko u niego dobrze szyjka 4 cm jak na poczatku, dr mowi ze bajka , wszystko dopcie
reklama
muza_ton
@martakratka genetyk mówił aby do max 32tyg bo może spowodować jakieś wady u dziecka. No a wczoraj 32tyg i 5 dni było i Pani dr kazała odstawić.
@anja93 ja biorę rano prenatal duo, osteogenon (wapno aby uzupełnić ubytki które wywołuje długotrwałe zażywanie heparyny), sylimarol na wątróbkę i asmag lub asparagin. A wieczorem tylko te ostatnie bo tego dużo do 6tabl biorę. No i oczywiście zastrzyk neoparin. Czasem jak nogi spuchną to urosept ale to jak już wcale zmniejszyć się nie chcą. A jak się czujesz. To spojenie Ci przeszło? Ja ponad tydzień miałam spokój a wczoraj znowu zaczęło boleć
@anja93 ja biorę rano prenatal duo, osteogenon (wapno aby uzupełnić ubytki które wywołuje długotrwałe zażywanie heparyny), sylimarol na wątróbkę i asmag lub asparagin. A wieczorem tylko te ostatnie bo tego dużo do 6tabl biorę. No i oczywiście zastrzyk neoparin. Czasem jak nogi spuchną to urosept ale to jak już wcale zmniejszyć się nie chcą. A jak się czujesz. To spojenie Ci przeszło? Ja ponad tydzień miałam spokój a wczoraj znowu zaczęło boleć