reklama
martakratka
Fanka BB :)
Ja to mam takie senne dni od dawna Bez drzemki dwugodzinnej w ciagu dnia nie funkcjonuję... Cale szczęście ze spbie na nią mogę pozwolić Co u Was dziewczynki? U mnie jakos ruchy dzidziorka są ostatnio malowyczuwalne. W piatek jak bylam na usg to byl obrocony pleckami wiec raczki i nozki mial w srodku bębola mojego więc tłumaczę sobie to tym. Myslicie że to faktycznie przez to?@muza_ton chyba dziś taki dzień senny jest :/ ja to sobie dziś w ogole nie mogę dać rady i chyba się położę i prześpię. A Ty jak się dziś czujesz?
Totois30
Ciekawe. .a dzie masz umiejscowione lozysko ze sie tak spytam? Na prenatalnych gin to wpisywal obok tych ryzyk itd. Ja wlasnie czekam na kolejne badanie serduszka a od wczoraj jakos mnie brzuch pobolewa . moze jakis stres. Kiedys pisalyscie jakos w polowie ciazy o bolu jak na kolke? Cos takiego czuje tez. Ale juz mam kilka siniakow mocno bolacych miedzy calym prawie fioletowym dolem brzucha i nie wiem czy one tez nie bola:/ ostatnio ciezko z tymi siniakami:/
Totois30
@martakratka ta poprzednia moja wiadomosc do Ciebie oczywiscie byla @monia_l bardzo 3mam kciuki
Ja po badanku. Wszystko ok a jutro polowkowe
martakratka
Lekarz w piatek mi mówił, że łożysko mam prawidlowo ułożone i przyklejone woec myślę- choc nie pytalam- ze jest w górnej części. Na usg widzialam i lekarz mowil też, że dzidziorek pleckami obrocony do nas. Juz jutro masz polowkowe? Wow. Ale ten czas leci. Koniecznie daj znac jak było Trzymam kciuki mocno@martakratka ta poprzednia moja wiadomosc do Ciebie oczywiscie byla @monia_l bardzo 3mam kciuki
martakratka
Napewno jest dobrze. Nie myśl nawet inaczej. Trzymam mocno kciuki :*Ja to juz bym chciala czwartek zeby wiedziec czy jest dobrze czy nie... stresuje sie bardzo ta niepewność jest najgorsza
Oczekujaca123
Dziewczyny jakie sa wskazania do histeroskopii czy wogole jest szansa na nfz ?
Orientujecie sie w ktorym lab. Zrobia mi krzywa cukrzycowa i insulinowa bez skierowania ? W dwoch mi odmowili.... moj rodzinny nie widzi potrzeby, a ginelolog zasugerowala zeby takie wyniki tez zabrac na wizyte do niej , nie chce mi sie drugi raz prosic go o skierowanie.... Wiec skoro juz mam zaplacic za wizyte to chciałabym isc z wynikami wszystkimi..
Czy do CMV musze sie jakos specjalnie przygotować ?
Orientujecie sie w ktorym lab. Zrobia mi krzywa cukrzycowa i insulinowa bez skierowania ? W dwoch mi odmowili.... moj rodzinny nie widzi potrzeby, a ginelolog zasugerowala zeby takie wyniki tez zabrac na wizyte do niej , nie chce mi sie drugi raz prosic go o skierowanie.... Wiec skoro juz mam zaplacic za wizyte to chciałabym isc z wynikami wszystkimi..
Czy do CMV musze sie jakos specjalnie przygotować ?
Dobrze jest napewno!!!Ja to juz bym chciala czwartek zeby wiedziec czy jest dobrze czy nie... stresuje sie bardzo ta niepewność jest najgorsza
reklama
A czy ktoras z Was ma może arytmie serca? Albo jakies problemy z sercem? Ja jutro ide do kardiologa i tak sie zastanawiam czy z chorobami serca mozna planowac ciążę... stresuje sie bo nie mialam problenow z sercem a ostatnio jakos nierowno mi bije i szybko sie mecze :-(