reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzieci sa udane:D dobrze, ze po cierpieniu z zabkiem odwiedziła ja wrozka. Następna wizyta u dentysty nie bedzie sie juz tak.zle kojarzyc.
Ja mam 35 lat i wyszly mi dwie 8 i mam nadzieję, ze pozostałym dwóm nie przyjdzie do glowy wychodzic.:D

@Calineczka24 a robiłaś zdjęcie rtg? Moze chcą wyjsc a nie maja tyle miejsca? Bo mi wyszły dwie ósemki na gorze, a na dole zaczęły wychodzić ale nie miały miejsca i musiałam wycinać, bo mozliwe ze wypychając sie poprzestawialyby inne zeby

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 a robiłaś zdjęcie rtg? Moze chcą wyjsc a nie maja tyle miejsca? Bo mi wyszły dwie ósemki na gorze, a na dole zaczęły wychodzić ale nie miały miejsca i musiałam wycinać, bo mozliwe ze wypychając sie poprzestawialyby inne zeby

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Robiłam kiedyś zdjęcie jak robiłam jedynkę kanałowo i pani dentystka mi powiedziała, że ósemki na dole mogą mi nie wyjść w ogóle.

Calineczka ja sie meczylam z 8 mi sie troche wybila ale nie miala tyle miejsca w
juz w tamtym roku dala mi popalic ale dentystka mi przeplukala a w tym roku ja wyrwalam bo znowu mnie meczyla nikomu tego nie zycze.

@Funia90 ooo wczasy Ci się szykują , ale fajnie...też chce :p a kocyk się przyda :) teraz już możesz cieszyć się ciążą , uspokoić i czerpać przyjemności z bycia mamą :*
@...Margotka9022... wszystko dla dobra córci , ma teraz z głowy a tak by się biedna męczyła . O prosze hahahaha to dobre :D
@Ewelyn ...no coś Ty , przecież jak pragniesz dziecka to jakie ma powody żeby nie...tak troche nie ogarniam ;/ pogadaj z nim może ...
@zosiak ...dokładnie wszystko dzieje się z jakiegoś powodu...
Koleżanka niech zmieni lekarza...na drugim wątku dziewczyny z endometriozą zaszły naturalnie :)
@Nusia123 modlę się o Twoje zdrowie :* i nie mów , że nie możesz mieć dzieci ! wszystko będzie dobrze !
@Olasec jak tam u Ciebie ? :)
@Zaaaneta hej :) a jak tam u Ciebie :) przepadłaś pewnie na inny wątek
@roki_1991 a Ty ? :))
@Frezja_1 mówisz , że koniec dobrego ... ale zawsze to coś :)ja w tym roku bez wakacji ;/
@Calineczka24 to ja mówiłam...i męcze się z nią wyrosło trochę i takie mam wybrzuszone dziąsło z tyłu i kalecze sobie boli mnie ciekawe czy wybije sie reszta zeba ;/ do tej pory nic mi nie rosło a tu nagle prosze.. ;/ dobrze ze tylko jedna na razie...ale tez musze zrobić to zdjecie własnie

@roxie123 my tez w tym roku bez wczasów, moze sie uda jesienią badz jeszcze pozniej, dlatego ratuje sie wizytowaniem rodziny. Zawsze to cos, zwłaszcza dla córci, tylko szkoda ze bez meza, bo on ostatnio ciagle na wyjeździe. Malo go widzimy:(eh

reklama
ja już odliczam czas do końca pracy i wale na ryneczek na piwko z kumplem po fachu, chyba się zresetuje :D

Dzień dobry!
Do Julki przyszła w nocy Wróżka Zębuszka i przyniosła perfumy Elsy z Krainy Lodu wiec moje dziecko uznało ze można rwac wszystkie zęby [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
u nas też zawsze przychodzi, tylko cholerka czasem sobie przypomina nad samym ranem :D

Do góry