reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia daj znać jak po wizycie. Pęcherzyk powinno juz byc widać? U mnie w ostatni wtorek był tez tylko pęcherzyk. Dziewczyny moze wy sie bardziej orientujecie przy jakiej becie pojawia sie serduszko?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@katarina serduszko gdzies tak od 6t0d najwczesniej wydaje mi sie
Ale rownie dobrze moze byc pozniej

@Funia90 to czekam z niecierpliwością na nowinki , na którą masz ? :)
Tak w piątek wizyta :) ale już od wczoraj ,że tak powiem nie uważamy co ma byc to będzie ;p heh cały tydzień majstrownia , mam nadzieję będzie zakończony owocnym weekendem :D
@Katarina91 serduszko to różnie , zazwyczaj tak jak funia mówi ok 6 tygodnia ale to nie reguła bo znałam dziewczyny co serduszko się pokazało i w 8 a nawet 9 tyg :) a kiedy kolejna wizyta ?

@Katarina91 Zarodek powinien być widoczny przy becie 1000. Jeśli chodzi o serduszko, to już nie ma takiej reguły. Po prostu zarodek musi być odpowiedniej wielkości, aby maszyny go wychwyciły. Moim zdaniem powinno już być u Ciebie widać - mój ginekolog mówił, że jak nic się nie dzieje to przyjść ok 7tc, bo wówczas już powinno być serduszko widać.

@katarina @funia u mnie w pierwszej ciąży serduszko było w 6t3d ciąży. W tej w 5t3d było ciałko zolte a w 6t6d bijące serduszko. Czekam na wasze dobre wieści!
Bardzo ciepło o Was myślę.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 na 16.45 mam [emoji4]
Korzystajcie bo potem moze tak jak my sie nie bedziecie bzykac[emoji4]

@witch84 przy becie 1000 to chyba pecherzyk sie pojawia a nie zarodek[emoji4]

@margotka czekamy na dobre wiesci od Ciebie[emoji8]
Ja rowniez mysle cieplutko o Tobie i wiem,ze sie uda[emoji5]

Funiu daj znac jak po wizycie trzymam kciuki
Przy becie 1000 widac pecherzyk natomiast w 7 tyg juz napewno powinno byc widac zarodek.

@Funia90 to więcej niż pewne ;p w poprzedniej ciąży też nic nie było bo się bałam już zaszkodzić w jakiś sposób . A powiedz mi bierzesz te metyle tez ?

Jak myślicie brać wit D ? teraz dużo słońca więc nie wiem ... wg powinno się brać w pierwszych tyg jak coś ? póki co nie biorę wcale
@Katarina91 widzisz dobrze ,ze plamienie ustało :) może po prostu jeszcze cos tam się musiało oczyścić czasami tak jest :)

Ostatnia edycja:
Funia daj koniecznie znać jak po wizycie :) u mnie póki co plamienie chyba ustało, w piątek pójdę zbadac betę czy przyrasta bo wczesniej nie bede miała niestety możliwości ale jestem pozytywnej myśli:-)
Tez dzięki wam dziewczyny [emoji8][emoji8]

reklama
Funia daj koniecznie znać jak po wizycie :) u mnie póki co plamienie chyba ustało, w piątek pójdę zbadac betę czy przyrasta bo wczesniej nie bede miała niestety możliwości ale jestem pozytywnej myśli:-)
Tez dzięki wam dziewczyny [emoji8][emoji8]

Gratuluję pięknej bety :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry