reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka nie wyobrazam sobie stewsu jaki przesliscie,z proba zachowania spokoju dla dziecka,wiara czyni cuda i ciesze sie ,ze u Was zakonczylo sie pozytywnie[emoji4]
Ja bede walczyc po kres moich sil ,choc mam cicha nadzieje,ze bedzie dobrze[emoji4]

@mififi04 narazie niezmiennie dobrze[emoji4]
Wizyta we wtorek ale bardziej po leki bo jeszcze troszke i skoncza mi sie zastrzyki[emoji4]
A Ty dzis 1 dc? Takze za chwile tez dzialacie[emoji5]
Korzystajcie i cieszcie sie soba[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka nie wyobrazam sobie stewsu jaki przesliscie,z proba zachowania spokoju dla dziecka,wiara czyni cuda i ciesze sie ,ze u Was zakonczylo sie pozytywnie[emoji4]
Ja bede walczyc po kres moich sil ,choc mam cicha nadzieje,ze bedzie dobrze[emoji4]

@mififi04 narazie niezmiennie dobrze[emoji4]
Wizyta we wtorek ale bardziej po leki bo jeszcze troszke i skoncza mi sie zastrzyki[emoji4]
A Ty dzis 1 dc? Takze za chwile tez dzialacie[emoji5]
Korzystajcie i cieszcie sie soba[emoji4]

Tak mój 1 dc. Może gin zobaczy co tam u maluszka?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mififi04 mam nadzieje ,ze zajrzy zeby zobaczyc ,ze pecherzyk jest w macicy[emoji4]

Witajcie Kochane, dużo do nadrobienia. Witam nowa Aniolkowa mamę.

U mnie powoli będą zaczynać się dni płodne. Staram się o tym nie myśleć. Zaczęłam biegać ostatnio i jakoś to mi zajmuje myśli. Całe szczęście!

Przesyłam dużo [emoji9][emoji9][emoji9] dla naszych przyszłych Mamus [emoji1]

PS. Dziękuję ze chcecie mnie tutaj. To bardzo, bardzo miłe [emoji11]

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Ja wam powiem,że temat usuwania ciąż,gdzie wykryto wady genetyczne bądź jakiekolwiek inne jest ciężki. Kiedyś byłam przeciwna,ale teraz nie wiem co bym zrobiła - tym bardziej mając w domu 2 zdrowych dzieci,nie wiem czy zdecydowałabym się urodzić i automatycznie skazywać całą rodzinę na ogromne poświęcenie i wszystko z tym związane. To bardzo ciężki temat,a ja nauczyłam się nikogo nie oceniać na podstawie słów.:no:
Ja tak się zastanawiam czy zaczynać działać od następnego cyklu,czy może lepiej jeszcze 2,3 miesiące poczekać. Ja nawet nie wiem czy po poronieniu można od razu się starać,chociaż w zasadzie już minęło prawie 8 tygodni i w tym czasie był już normalny okres. :hmm: Nie pytałam ginki w sumie. No i wypadałoby zapytać tego chłopa mojego. :rolleyes: Ale wiem,że on jest na tak,tylko nie chcę podejmować decyzji na gorąco,on zawsze bardziej praktycznie do wszystkiego podchodzi,ja jestem strasznie spontaniczna i idę "na żywioł",a nie zawsze dobrze się to kończy.:-D

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ciężko was nadrobić tak się wczoraj naprodukowalyscie że szok :) poczytam jak będę miała chwilkę, a teraz chce was o coś zapytać. Czy któraś z was miała jakieś plamienia w czasie cyklu? Bo teoretycznie dzisiaj mam 14 dc i zauważyłam kilka takich plam krwi, ale tylko kilka a teraz czysto... Nie wiem czy się martwić czy nie muszę... :(

Do góry