AnetaManiak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Funia ja przerzuciłam się na inke i dobrze mi z tym :*@dor_ka trzymaj sie,taj jak Aneta mowi ta rana nigdy sie nie zaleczy ale z czasem jest lepiej[emoji4]
Od teraz zaczynasz nowy etap[emoji4]
Ja tez dostawalam za kazdym razem tak jak przed ciaza,zupelnie normalnie.
@Baslan ,ten czas leci niesamowicie,a co do wysypu to rzeczywiscie duzo tych fasoleczek na raz[emoji4]wiosna jak widac sprzyja.
W piAtek trzymamy kciuki i moze jakas foteczke wrZucisz?
Mam jeszcze pytanie do Ciebie i innych brzuchatek ,no i tych juz dawno rozpakowanych tez[emoji4]
Kawaijecie?
Ja przed ciaza zawsze 2-3 dziennie ale ja pije z ekspresu taka z swiezo mielonych ziarenek z duza iloscia mleka.
Teraz pijam jedna.
Ale problem u mnie jest w tym,ze ja zawsze od lat pierwsze co robie to pije kawe przed sniadaniem.
Dzis najpierw zjadlam a teraz pije kawe i w sumie przez poltora godziny odkad wstalam nie zrobilam nic,bo bez kawy nie zyje i teraz pytanie,co myslicie moge pic na czczo czy lepiej nie?
Jak to u Was?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No widzisz a Ja właśnie słyszałam i to od lekarza, że jak najbardziej. Zresztą co do zielonej herbaty to tak jak i do kawy słyszałam różne opinie. W tym wypadku to chyba najlepiej zapytać Swojego lekarza@Funia90 pewnie, że wrzucę fotkę Co do kawy, to ja nie piję, bo mnie skutecznie od niej odrzuciło w jakimś 7 tc od tamtej pory wypiłam 2 razy, ale nie wchodzi mi za bardzo, po wypiciu strasznie mi się odbija.
@AnetaManiak z tego co wiem nie powinno się pić zielonej herbaty w ciąży.