reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gloria - piekna nocka za Wami. Moj dzis konczy 7 miesiecy a najdluzej przespal 5.5 godz i to tylko raz. Tak sie budzi co 4h z zegarkiem w reku

reklama
Kitki lepiej co 4 niż co 1,5 :-)

Gloria zamiast spać, to czekaliście, aż się obudzi? :-D haha :-D

Mamcia a byliście u jakiegoś specjalnego fryzjera?

alza, pewnie masz rację. Nie pomyślałam, że to nie gotowane warzywa przecież....:baffled: póki pozostaje kasza manna z sokiem malinowym i malinami własnej roboty. No i dzisiaj pierwszy raz zupkę ogórkową Kai ugotowałam (a kiszonki też dobroczynnie działają :happy2: ). Niby mówiła "aaam aaam" jak jadła (zwykle tak mówi jak jej smakuje), ale nie zjadła za dużo. Może dlatego, że pierwszy raz zupkę jadła o konstystencji zupy, czyli wywar z warzywami.... no nic, jutro spróbujemy jeszcze raz, bo wyszło troszkę więcej, więc na 2 razy będzie.

gloria, super :-) :) oby to się coraz częściej powtarzało :happy2: Kaja zaczęła przesypiać noce jakoś na przełomie 3-4 miesiąca. Na początku pobudki ok. 5:00 a z czasem coraz później.

Dawniej tworzyłyśmy listę staraczek (każda wpisywała termin nie/spodziewanej @ i wiadomo było kiedy oczekiwać wiadomości, kiedy będzie robić test). Powinnyście tak zrobić, będziemy wiedzieć kogo, kiedy szczególnie dopingować :tak:;-) ;)

Ooo czyli nie jestem sama uff
Ja jestem taka niecierpliwa ,ze dzis poszlam na krew ,bo stwierdzilam ,ze w ostatniej ciazy juz mialam pozytywny test o tej porze(owu byla w mniej wievej sb-pn tydzien temu)
Wynik odebralam 2,80 czyli ciazy nie ma ,aleeee w czwrtek ide znow hahah
Moja przyjaciolka miala w mniej wiecej takiej samwj sytuacji wynik 2,55 a za5 dni 190 wiec licze na wzrost

reklama
funia Na moje oko coś się może dziać, bo beta hcg bez ciąży wychodzi około 0. I tak musisz poczekać do terminu miesiączki, by mieć pewność. Potrzymam kciuki ;)

Do góry