reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
alza, pewnie masz rację. Nie pomyślałam, że to nie gotowane warzywa przecież....
póki pozostaje kasza manna z sokiem malinowym i malinami własnej roboty. No i dzisiaj pierwszy raz zupkę ogórkową Kai ugotowałam (a kiszonki też dobroczynnie działają
). Niby mówiła "aaam aaam" jak jadła (zwykle tak mówi jak jej smakuje), ale nie zjadła za dużo. Może dlatego, że pierwszy raz zupkę jadła o konstystencji zupy, czyli wywar z warzywami.... no nic, jutro spróbujemy jeszcze raz, bo wyszło troszkę więcej, więc na 2 razy będzie.
gloria, super
oby to się coraz częściej powtarzało
Kaja zaczęła przesypiać noce jakoś na przełomie 3-4 miesiąca. Na początku pobudki ok. 5:00 a z czasem coraz później.
Dawniej tworzyłyśmy listę staraczek (każda wpisywała termin nie/spodziewanej @ i wiadomo było kiedy oczekiwać wiadomości, kiedy będzie robić test). Powinnyście tak zrobić, będziemy wiedzieć kogo, kiedy szczególnie dopingować

gloria, super

Dawniej tworzyłyśmy listę staraczek (każda wpisywała termin nie/spodziewanej @ i wiadomo było kiedy oczekiwać wiadomości, kiedy będzie robić test). Powinnyście tak zrobić, będziemy wiedzieć kogo, kiedy szczególnie dopingować

JestemDziewczyny a sa tu jakies straczki????

agatush
Moderatorka
Funia90
Fanka BB :)
Ooo czyli nie jestem sama uff
Ja jestem taka niecierpliwa ,ze dzis poszlam na krew ,bo stwierdzilam ,ze w ostatniej ciazy juz mialam pozytywny test o tej porze(owu byla w mniej wievej sb-pn tydzien temu)
Wynik odebralam 2,80 czyli ciazy nie ma ,aleeee w czwrtek ide znow hahah
Moja przyjaciolka miala w mniej wiecej takiej samwj sytuacji wynik 2,55 a za5 dni 190 wiec licze na wzrost
Ja jestem taka niecierpliwa ,ze dzis poszlam na krew ,bo stwierdzilam ,ze w ostatniej ciazy juz mialam pozytywny test o tej porze(owu byla w mniej wievej sb-pn tydzien temu)
Wynik odebralam 2,80 czyli ciazy nie ma ,aleeee w czwrtek ide znow hahah
Moja przyjaciolka miala w mniej wiecej takiej samwj sytuacji wynik 2,55 a za5 dni 190 wiec licze na wzrost
agatush
Moderatorka
Funia ja powinnam dostać @ w niedziele... Nie idę narazie na krew... Nie chcę się nastawić... :-/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama