reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Kobietki,czytam Was regularnie,ale brak czasu na pisanie.Planujemy wykończyć i wyprowadzić się do świąt,więc wszystko na wariackich papierach.Wszystkim dzieciaczkom życzę zdrówka,a Olusiowi i Marcinkowi wszystkiego dobrego:biggrin2:
Witch ja robię tylko proste sałatki,ale sprawdzone,u nas wszyscy lubią z kolorowego tortelini(z szynką w środku),pora,kukurydzy i majonezu,mniam

OneMoreTime oj to zdrówka dla małej życzę.
My nic nie upatrzylismy niby nowo otwarta galeria ,ale dwa sklepy na krzyz otwarte reszta jeszcze w remontach i to takie z agd i rtv i z ubraniami drugi .
No i na razie kończy się wypłata więc powiedzieliśmy sobie, że na razie nic nie kupujemy za to więcej na święta sobie kupimy.
No i przydalby się laptop nowy bo stary padł, ale to może na raty by się wzielo namawiam męża, a on mówi, że się nie pali i na razie obchodzimy się bez laptopa umowę na internet rozwiazalismy to jeden rachunek odpadł. W tel mamy internet to na razie starczy nam.

Gloria to przy 6w1 są tylko dwa wkłucia? a przy 5 w1? W ogóle nie znam się na temacie szczepień, wiem tylko że rotawirusy są doustne.
Jakie masz książki do odsprzedania? Może jakieś kryminały?
Oby Marcysia ładnie ci przespała większość nocy :)

Witch a jak często karmiłaś młodą po skończeniu 1 miesiąca? nadal budziłaś co 3 godz czy dałaś pospać?

Mam pytanie do mam karmiących mm, czy podczas jedzenia wasze maluchy wydawały lub wydają takie dziwne charczenie/chrząkanie?

Ostatnia edycja:
Madzia w zalaczeniu wysylam zdjecie kryminalow ktore mi zostaly.
Co do krzakania to Marcysia tak robi jak 1. ma zapchany nosek 2. zbyt lapczywie je lub smoczek ma za duza dziurke

Załączniki

• 20161111_171450.jpg
    20161111_171450.jpg
    715,2 KB · Wyświetleń: 57
U nas nosek jest ok, zakraplam 2 kropelkami soli i odciągam fridą jak widzę jakiegoś giluska, żadnej wydzieliny nie ma. Butelkę już zmieniliśmy na dr browns'a aby za szybko jej nie leciało, ale ona i tak czasem mi się potrafi zakrztusić i potem mi charczy a ja się denerwuję. Jak jest rozbudzona to je łapczywie, potrafi mi smoczka chwycić jak rekin :p No nic czekam na położną od pn bo była 2 tyg na urlopie zobaczymy co mi powie.

Gloria a jakiej butelki używacie do karmienia?

Magdalena nie wiem, jak to jest z mm, ale u nas przy kp Staszek tak chrząka, stęka, mruczy, że paść można ze śmiechu :-) Jak by największe delicje jadł :-D

reklama
Madziu mam rozne: takie jak w szpitalu 90 bebiko z lateksowym smoczkiem nuk- mala je lubi najbardziej. trzy Nuka roznej welkosci- okazalo sie ze maja za duze dziurki i z nich sie krztusi wiec ich na razie nie uzywam. teraz daje je avent i bardzo ja lubi wiec chyba kupie takich wiecej.

Do góry