reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Kobietki,czytam Was regularnie,ale brak czasu na pisanie.Planujemy wykończyć i wyprowadzić się do świąt,więc wszystko na wariackich papierach.Wszystkim dzieciaczkom życzę zdrówka,a Olusiowi i Marcinkowi wszystkiego dobrego:biggrin2:
Witch ja robię tylko proste sałatki,ale sprawdzone,u nas wszyscy lubią z kolorowego tortelini(z szynką w środku),pora,kukurydzy i majonezu,mniam

OneMoreTime oj to zdrówka dla małej życzę.
My nic nie upatrzylismy niby nowo otwarta galeria ,ale dwa sklepy na krzyz otwarte reszta jeszcze w remontach i to takie z agd i rtv i z ubraniami drugi .
No i na razie kończy się wypłata więc powiedzieliśmy sobie, że na razie nic nie kupujemy za to więcej na święta sobie kupimy.
No i przydalby się laptop nowy bo stary padł, ale to może na raty by się wzielo namawiam męża, a on mówi, że się nie pali i na razie obchodzimy się bez laptopa umowę na internet rozwiazalismy to jeden rachunek odpadł. W tel mamy internet to na razie starczy nam.

Gloria to przy 6w1 są tylko dwa wkłucia? a przy 5 w1? W ogóle nie znam się na temacie szczepień, wiem tylko że rotawirusy są doustne.
Jakie masz książki do odsprzedania? Może jakieś kryminały?
Oby Marcysia ładnie ci przespała większość nocy :)

Witch a jak często karmiłaś młodą po skończeniu 1 miesiąca? nadal budziłaś co 3 godz czy dałaś pospać?

Mam pytanie do mam karmiących mm, czy podczas jedzenia wasze maluchy wydawały lub wydają takie dziwne charczenie/chrząkanie?

Ostatnia edycja:
Madzia w zalaczeniu wysylam zdjecie kryminalow ktore mi zostaly.
Co do krzakania to Marcysia tak robi jak 1. ma zapchany nosek 2. zbyt lapczywie je lub smoczek ma za duza dziurke

Załączniki

• 20161111_171450.jpg
    20161111_171450.jpg
    715,2 KB · Wyświetleń: 61
U nas nosek jest ok, zakraplam 2 kropelkami soli i odciągam fridą jak widzę jakiegoś giluska, żadnej wydzieliny nie ma. Butelkę już zmieniliśmy na dr browns'a aby za szybko jej nie leciało, ale ona i tak czasem mi się potrafi zakrztusić i potem mi charczy a ja się denerwuję. Jak jest rozbudzona to je łapczywie, potrafi mi smoczka chwycić jak rekin :p No nic czekam na położną od pn bo była 2 tyg na urlopie zobaczymy co mi powie.

Gloria a jakiej butelki używacie do karmienia?

Magdalena nie wiem, jak to jest z mm, ale u nas przy kp Staszek tak chrząka, stęka, mruczy, że paść można ze śmiechu :-) Jak by największe delicje jadł :-D

reklama
Madziu mam rozne: takie jak w szpitalu 90 bebiko z lateksowym smoczkiem nuk- mala je lubi najbardziej. trzy Nuka roznej welkosci- okazalo sie ze maja za duze dziurki i z nich sie krztusi wiec ich na razie nie uzywam. teraz daje je avent i bardzo ja lubi wiec chyba kupie takich wiecej.

Do góry