reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witch dzięki :) W takim razie udam się do tego mordoru... Sprawia mi fizyczny ból chodzenie do takich urzędów, ale czego się nie robi dla pieniędzy...

reklama
Alza albo zadzwoń do zusu. Wszystko Ci wyjaśnia.....najwyżej sami Ci powiedzą ze masz przyjechać osobiście wtedy pojedziesz.

Hona przy niedoczynności możesz czuć się ciągle zmęczona,senna, możesz mieć sucha skórę. Wszystko minie jak zaczniesz brać leki.

Gloria, to Wy już na mecie jesteście :-)

U mnie w sobotę wyszedł test pozytywny. Beta 37,4. We wtorek 164, więc jest szansa, że się uda. Wszystkie leki włączone. 8 września mam pierwsze usg. Cały czas strasznie się boję. Obsesyjnie sprawdzam, czy nie plamie, czy piersi nie bolą, ale wy wszystkie znacie ten strach. Oby do 12 tygodnia.

MisiaMonisia czy jak zaczne brac leki na niedoczynnosc to przeciwciala tez zaczna spadac?Sfiksowalam na punkcie tych przeciwcial :(

Asia super,ciesze sie razem z Toba,to prawda znamy strach,ech i to az za dobrze.Kciuki kockana,niech fasolka zdowo rosnie :)

Hona spokojnie. Przeciwciała to nie koniec świata. One raz mogą być większe raz mniejsze ale zawsze będą! Mi endo mówiła ze w ciąży spadają, tak jak by się choroba uciszala i tyle. Na prawdę to nic strasznego. Moja siostra tez ma hasimoto ma dwoje dzieci z bezproblemowych ciaz i w życiu się nie leczyla na tarczycę. A ciążę bez problemu donosiła.

Kwiatuszek dzieki.Od dzis postanawiam,ze nie w wchodze na zadne fora,mam dosc.Oczywiscie z wyjatkiem tego:D Wiecie,ze wczoraj czytalam jakies forum na temat niedoczynnosci,przezylam lekki szok.Jakas dziewczyna pisala,ze przytyla przez tarczyce.I pod spodem komentarz innej forumowiczki,cytuje mniej wiecej,ze obzera sie jak swinia dlatego przytyla a nie od tarczycy :errr::crazy::wściekła/y: Kurcze,no jak tak mozna?To co ja tez sie obzeram dlatego przytylam?Zenada

Gloria, to Wy już na mecie jesteście :-)

U mnie w sobotę wyszedł test pozytywny. Beta 37,4. We wtorek 164, więc jest szansa, że się uda. Wszystkie leki włączone. 8 września mam pierwsze usg. Cały czas strasznie się boję. Obsesyjnie sprawdzam, czy nie plamie, czy piersi nie bolą, ale wy wszystkie znacie ten strach. Oby do 12 tygodnia.

będzie dobrze!! :) ściskamy mocno kciuki i byle do przodu!

gloria Ty już na wylocie :) fajnie :) troszkę zazdroszczę ;) boję się każdego kolejnego tygodnia, tym bardziej że zaczyna się robić ciężej.W poniedziałek mam urodziny, w poniedziałek Zuzia kończyłaby 2 latka i nie uwierzycie ale w poniedziałek przypada mi czas obecnej ciąży dokładnie ten sam kiedy straciłam Małą....no i jak tu nie wierzyć w znaki??

reklama
Angel ty juz prawie masz polowe, wiem ze ten 19 tydzien musi byc dla Ciebie traumatyczny ale jak on minie to jestem pewna ze sie uspokoisz! Oczywiscie ze znaki istnieja- Zuzia czuwa nad maluszkiem i wszystko bedzie w porzadku, jestem pewna!

Do góry