reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Iza nie miałam zabiegu, organizm sam się oczyścil. Teraz właśnie mam pierwszy @ lekarz powiedział że po pierwszym @ mamy zielone światełko.

reklama
No to podobno łatwiej. :-) starajcie się i pisz jak się sytuacja ma , a jak się czujesz?
Ja miałam zabieg :-/ więc trochę gorsza sytuacja ale staram się odbudować endometrium i też będziemy próbować :-)

Czesc dziewczynki.
Przyszedl mi wisiorek upamietniajacy naszego Robaczka. Zawisl obok wisiorka ku pamieci mojego taty.

1467564155-nqqfpe.jpeg

1467564165-aexotv.jpeg

Milego dnia :*

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...

Paraplu Piękny aniołek!

Aniołku Ja zaszłam po drugiej @. Wymusiłam tylko na lekarzu listę badań, które można byłoby wykonać, a potem zdałam się na los. Bez wypatrywania owulacji, bez specjalnego nacisku (głównie ze względu na zbliżający się ślub, który był wystarczającym powodem do nie zaprzątania sobie głowy czymś innym).

Misia A może takie kupki to od gorąca? Jak nie przejdzie, to bym pewnie zaniosła próbkę do laboratorium na posiew. A teraz bym podała probiotyk.

MisiaMonisia a Niko czasem nie ślini się bardziej? Może owoce albo warzywa były bardziej pryskane? Daj enterol przez tydzień i powinno być lepiej.

Iza czuje się ogólnie dobrze, było źle na początku ale mialam wsparcie narzeczonego, który specjalnie w takiej sytuacji zjechał z poligonu i oczywiście moja kochana coreczka była dla mnie takim małym pocieszeniem.

Witch mój lekarz powiedział że żadnych badań nie muszę robić bo to było pierwsze poronienie i mówił że tak się poprostu zdarza a kobiety później zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Ale jakby tak się zdarzyło drugi raz ( odpukać!!) to wtedy badania bym miała robione

Paraplu piękny wisiorek

Aniołek ja straciłam Zuzię w połowie ciąży. Zabieg - to oczywiste. Po pierwszej @ miałam już zielone światło do starań i udało się. 1,5 miesiąca po stracie byłam znów w ciąży z której mam cudownego, właśnie przechodzącego bunt prawie 17 miesięczniaka ;) uważam że jeśli psychika jest gotowa to działajcie. Dowodem na to że ciało wróciło do normy jest pojawienie się pierwszej @ - słowa mojej gin.

Paraplu cudny wisiorek!!

Alza ale enterol jest na biegunkę tak?
Nikos nie ma biegunki.....napisałam że robi rzadsza kupe bo zawsze miał zaparcia więc robił "groszki".
Czy warzywa były bardziej pryskane tego nie wiem. Kupuję warzywa w warzywniaku, swoich nie mam.
Slinic to się slini od dłuższego czasu bo idą mu zeby, ale coś nie mogą się przebić.
Jeżeli jutro zrobi jeszcze taka kupe to może we wtorek pójdziemy do lekarza....tylko czy mnie nie wysmieje ze przychodze z takim czymś?

Witch od gorąca mogą być takie dziwne kupy?

Paraplu piękny wisiorek :)
Ja mam bransoletkę z wisiorkiem, na której jest data odejścia mojego Aniołka :)

MisiaMonisia miesiaczka skonczyla mi sie 25 czerwca, pierwsza po zabiegu... moze to rzeczywiscie pozostalosci, ale nigdy tak nie mialam plamien w trakcie cyklu, albo jak poczytalam jeszcze w nocy na spokojnie to moze oznaczac owulację i oby.... Dzis rano kolejne przytulanki z mezem :) Dziś synek mial przyjecie urodzinowe a jutro konczy roczek i nie dowierzam, ze to tak szybko zleciało!!

reklama
Adriana Wszystkiego Najlepszego dla synusia :) Spelnienia dziecięcych marzeń :)
No niestety czas płynie nieubłaganie.
Mój Niki tez niedawno kończył roczek.....a to było ponad 3 miesiace temu :)
Trzymam kciuki za owocne starania &&&&&&:)

Do góry