reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mamciu u mnie dzisiaj piękna pogoda, co ja bym dała za filiżankę mocnej dobrej kawy ze spienionym mleczkiem, jestem na odwyku kawowym :p

u mnie tez przepiękna pogoda niestety ze spacerku nici bo dzieciaczki chore co do kawki ja już nie pamiętam jak smakuje hehe jakos oduczyłam się jej pic teraz robie sobie a przy okazji i dziewczyna zbożowa kafe z mleczkiem dzięki temu mam zawsze towarzystwo do kawki hehe:-D

mamcia2016
pogoda dopisuje a w swieta ma być nawet do 17 stopni także wszystko idzie w kierunku pięknej wiosny porządki zawsze staram się robic na bierzaco wiec na swieta wiele do roboty nie zostało jedynie kolo domku musze trochę ogarnąć krokusy już wychodzą i tulipany warto by było troszkę wiec w ogródki pokopać ;) :happy::happy::happy:niedawno pisałaś nam o tej właśnie zakonnicy i ze dawno się nie odzywała a tu popatrz taka niespodzianka chyba przyciagnełas ja swoimi myślami dziękuje za prośbę wysłaną do niej w liście o modlitwę za nasze maleństwa :blink:

reklama
Renata ja w sumie już jestem w 11 t.c. to powoli zbliża się czas oddania moich mdłości ;) Jeśli jesteś chętna, to proszę bardzo, bierz ile wlezie ;)

hahaha rozbawiłaś mnie tym do łez ... chętnie przyjmę w późniejszym czasie także zatrzymaj je dla mnie jeszcze z dwa miesiące hehehe:-D:-D:-D:-D:-D

a wiesz tak jeszcze pomyślałam że może bertha byłaby zainteresowana wcześniej przejąć te twoje nudności i nie tylko a ja później wezmę od niej , będziemy sobie tak przekazywały wzajemnie te ciążowe dolegliwości prosto z serca i być może przyniesie nam to jakies szczęście hehehe :-D

Cześć.
Zalatane dwa dni mialam. Dzisiaj sprzątam. Niby nie jest dużo tego bo sprzątam na bieżąco ale i tak się zbiera. Teraz sprzątam kuchnie, pokój na dole i piore. Potem góra mnie czeka. Odkurzanie zostawię juz chyba na piątek. Byłam dzisiaj u fryzjera. Włosy poleciały na krótko. A jeszcze Krzyś tylko pobaw się ze mną i pobaw... chciałabym ale kurka musze zrobić pranie i ogarnąć po obiedzie :(
Włączył sobie bajki to może dam rade.

a wiesz tak jeszcze pomyślałam że może bertha byłaby zainteresowana wcześniej przejąć te twoje nudności i nie tylko a ja później wezmę od niej , będziemy sobie tak przekazywały wzajemnie te ciążowe dolegliwości prosto z serca i być może przyniesie nam to jakies szczęście hehehe :-D
Renata mogę ustawić się w kolejce po Tobie - jak już się porządnie wyhaftujesz ;)

Aanniiaa dlaczego mówisz ze zawodzisz wszystkich dookoła??

Mamcia ja mam porządną nadwage przez tarczyce właśnie i pcos... Pół roku przed ciaza schudłam z Chodakowska.

Alza jak Ty się czujesz??

Wiecie?? Zapomniałam Wam powiedzieć. Pierwsze maleństwo i te które noszę teraz pod sercem mają taka sama date porodu!!! Pierwsze Serduszko poronilam w Wielkanoc 7 kwietnia 2012 roku, więc tych świat równie bardzo się boję :( Zawierzylam moja ciążę Bogu, nic mi się nie uda więcej zrobić... Udało mi się umówić na nfz do dobrego ginekologa :)

Laski jeszcze jedno, wg usg dzis 6t3d czyli tydzień 7 tak?? Powiedzcie mi kiedy najlepiej umówić się na badania prenatalne?

martussia2203

na pewno będzie dobrze bądź dobrej myśli i pamiętaj ze wszystkie jesteśmy myslami i sercem z Tobą obawy będą zawsze to chyba normalne po stracie ale damy radę wszystkie przez te obawy przejść i w końcu zaświeci dla Nas słońce.

reklama
Angelstw Wysokich lotów ;) I Zdrowych Spokojnych Rodzinnych Świąt :)

Martusia będzie wszystko dobrze :) Trzymam mocno kciuki &&&&&&
Lekarze liczą skończone tygodnie. Czyli skoro u Ciebie jest 6t3d to dla nich jesteś w 6 tc.

U nas tez sprzatanie domu na swieta....ogarnelam swoje mieszkanie, teraz pomagam mojej mamie.

Aaa.....no i Nikos wczoraj skończył roczek :) Boziu jak to zlecialo :)

Do góry