reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mamciu u mnie dzisiaj piękna pogoda, co ja bym dała za filiżankę mocnej dobrej kawy ze spienionym mleczkiem, jestem na odwyku kawowym :p

u mnie tez przepiękna pogoda niestety ze spacerku nici bo dzieciaczki chore co do kawki ja już nie pamiętam jak smakuje hehe jakos oduczyłam się jej pic teraz robie sobie a przy okazji i dziewczyna zbożowa kafe z mleczkiem dzięki temu mam zawsze towarzystwo do kawki hehe:-D

mamcia2016
pogoda dopisuje a w swieta ma być nawet do 17 stopni także wszystko idzie w kierunku pięknej wiosny porządki zawsze staram się robic na bierzaco wiec na swieta wiele do roboty nie zostało jedynie kolo domku musze trochę ogarnąć krokusy już wychodzą i tulipany warto by było troszkę wiec w ogródki pokopać ;) :happy::happy::happy:niedawno pisałaś nam o tej właśnie zakonnicy i ze dawno się nie odzywała a tu popatrz taka niespodzianka chyba przyciagnełas ja swoimi myślami dziękuje za prośbę wysłaną do niej w liście o modlitwę za nasze maleństwa :blink:

reklama
Renata ja w sumie już jestem w 11 t.c. to powoli zbliża się czas oddania moich mdłości ;) Jeśli jesteś chętna, to proszę bardzo, bierz ile wlezie ;)

hahaha rozbawiłaś mnie tym do łez ... chętnie przyjmę w późniejszym czasie także zatrzymaj je dla mnie jeszcze z dwa miesiące hehehe:-D:-D:-D:-D:-D

a wiesz tak jeszcze pomyślałam że może bertha byłaby zainteresowana wcześniej przejąć te twoje nudności i nie tylko a ja później wezmę od niej , będziemy sobie tak przekazywały wzajemnie te ciążowe dolegliwości prosto z serca i być może przyniesie nam to jakies szczęście hehehe :-D

Cześć.
Zalatane dwa dni mialam. Dzisiaj sprzątam. Niby nie jest dużo tego bo sprzątam na bieżąco ale i tak się zbiera. Teraz sprzątam kuchnie, pokój na dole i piore. Potem góra mnie czeka. Odkurzanie zostawię juz chyba na piątek. Byłam dzisiaj u fryzjera. Włosy poleciały na krótko. A jeszcze Krzyś tylko pobaw się ze mną i pobaw... chciałabym ale kurka musze zrobić pranie i ogarnąć po obiedzie :(
Włączył sobie bajki to może dam rade.

a wiesz tak jeszcze pomyślałam że może bertha byłaby zainteresowana wcześniej przejąć te twoje nudności i nie tylko a ja później wezmę od niej , będziemy sobie tak przekazywały wzajemnie te ciążowe dolegliwości prosto z serca i być może przyniesie nam to jakies szczęście hehehe :-D
Renata mogę ustawić się w kolejce po Tobie - jak już się porządnie wyhaftujesz ;)

Aanniiaa dlaczego mówisz ze zawodzisz wszystkich dookoła??

Mamcia ja mam porządną nadwage przez tarczyce właśnie i pcos... Pół roku przed ciaza schudłam z Chodakowska.

Alza jak Ty się czujesz??

Wiecie?? Zapomniałam Wam powiedzieć. Pierwsze maleństwo i te które noszę teraz pod sercem mają taka sama date porodu!!! Pierwsze Serduszko poronilam w Wielkanoc 7 kwietnia 2012 roku, więc tych świat równie bardzo się boję :( Zawierzylam moja ciążę Bogu, nic mi się nie uda więcej zrobić... Udało mi się umówić na nfz do dobrego ginekologa :)

Laski jeszcze jedno, wg usg dzis 6t3d czyli tydzień 7 tak?? Powiedzcie mi kiedy najlepiej umówić się na badania prenatalne?

martussia2203

na pewno będzie dobrze bądź dobrej myśli i pamiętaj ze wszystkie jesteśmy myslami i sercem z Tobą obawy będą zawsze to chyba normalne po stracie ale damy radę wszystkie przez te obawy przejść i w końcu zaświeci dla Nas słońce.

reklama
Angelstw Wysokich lotów ;) I Zdrowych Spokojnych Rodzinnych Świąt :)

Martusia będzie wszystko dobrze :) Trzymam mocno kciuki &&&&&&
Lekarze liczą skończone tygodnie. Czyli skoro u Ciebie jest 6t3d to dla nich jesteś w 6 tc.

U nas tez sprzatanie domu na swieta....ogarnelam swoje mieszkanie, teraz pomagam mojej mamie.

Aaa.....no i Nikos wczoraj skończył roczek :) Boziu jak to zlecialo :)

Do góry