Nevka powiem Ci, że u mnie od razu po wyjściu ze szpitala plamienie wyglądało jak pod koniec miesiączki, trwało 1,5 tygodnia i już od 2-3 dni nic nie leci. Jak u Ciebie to krwawienie jest obfite to jedź sprawdzić, gin jeszcze w szpitalu mi mówiła, że może to być znak że nie wszystko wyczyścili i najlepiej przyjechać sprawdzić - ja po wyjściu ze szpitala przez ten ubytek krwi byłam tak osłabiona, że na środku ulicy film mi się urywał, ale to tylko jeden dzień taki był.
Wydaje mi się, że nie ma problemu, byś brała cały czas witaminy - ja wrócę do brania kwasu foliowego, a jakoś miesiąc przed staraniami znowu zacznę brać witaminy.
Renata ja też tak myślę, jedno poronienie to i tak o jedno za dużo, ale nie można zakładać, że znowu nas to spotka. Następnym razem będzie wszystko dobrze
Wydaje mi się, że nie ma problemu, byś brała cały czas witaminy - ja wrócę do brania kwasu foliowego, a jakoś miesiąc przed staraniami znowu zacznę brać witaminy.
Renata ja też tak myślę, jedno poronienie to i tak o jedno za dużo, ale nie można zakładać, że znowu nas to spotka. Następnym razem będzie wszystko dobrze