reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nic mi nie mówcie o sprzątaniu zabawek... Dzisiaj cały dzień sprzątałam - czego już w tej chwili nie widać :wściekła/y:Dzieci potrafią roznieść wszystko w dwie minuty... Szkoda tylko, że w tym samym tempie te rzeczy nie wracają na swoje miejsce...
U nas wciąż chorobowo. Dzisiaj przymusowo zostałam w domu, bo dzieci zaraziły babcię. Normalnie zawsze COŚ :angry:

reklama
angelstw dzięki za zrozumienie: )

witch84 znam to na okrągło trzeba sprzątać po naszych pociechach. Mój dziś tak jakoś zacichl, weszłam do pokoju, a tam cała sterta ciuchów na środku: /pozbieralam wrzuciłam do szuflad, jutro poukladam dziś już mi się nie chce:).

angelstw jak dodalas fotkę? Ja odkąd jest to nowe forum to nie mogę tego ogarnąć, muszę poszperac jak włączę laptopa bo teraz piszę z telefonu.

Aha no to będę musiała pokombinować na telefonie jak będę chciała dodać fotkę skoro można to pewnie się uda:tak: .
Na laptopie nie sprawdzałam jak to wygląda jeszcze.

Plenitude gratulacje! !!wchodzę po długiej nieobecności, a tu taka nowina: )

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny, kiedyś udzielalam się tu częściej, teraz przyznaję się bez bicia, że nie zawsze mam czas i chęci, może się nawroce i zacznę więcej pisać jeśli mi wybaczycie nieobecność.

Dla kobietek, które może zapomnialy mój dawny Nick przypomnę, że wcześniej pisałam jako kobietka 22 .
No i dla kobietek, które mnie nie znają to krótki opis historii:
W 2007 roku nagle poronilam, na forum trafiłam w 2009 roku i wtedy nauczyłam się o tym mówić dopiero tak na prawdę.
Wiele osób tutaj bardzo mi pomogło.
W 2013 roku zaszlam w kolejną ciążę, bardzo ją przezywalam. Bałam się czy wszystko będzie dobrze, ale Bozia dała mi wspaniałego synka urodził się 28.07.2014 .
Od tamtej pory jestem szczęśliwa mamą i tego życzę każdej z was.
Odkąd jest Wiktorek to rzadko tu piszę za co przepraszam serdecznie, skupilam się na nim, a jest wspaniały: )
Wiem, że niektóre dziewczyny mogą mieć do mnie żal, że zniknelam.
I mam pytanie czy mogę powrócić do Was jako córka marnotrawna? ??
Witaj! Jestem tu co prawda nowa ale wracaj i pisz z nami! Dzieciątko jest bardzo absorbujace i wiadomo, że najwięcej czasu się z nim spędza :)
mamcia kazdy kto ma dzidzia zrozumie Cie ;-) ja tez jestem wtedy kiedy mogę :-) pewnie ze zostan corko marnotrwna :-D

A my jemy kolacje ;-) i pozdrawiamy z Jasiem :-) ❤
Śliczności! ❤
Nic mi nie mówcie o sprzątaniu zabawek... Dzisiaj cały dzień sprzątałam - czego już w tej chwili nie widać :wściekła/y:Dzieci potrafią roznieść wszystko w dwie minuty... Szkoda tylko, że w tym samym tempie te rzeczy nie wracają na swoje miejsce...
U nas wciąż chorobowo. Dzisiaj przymusowo zostałam w domu, bo dzieci zaraziły babcię. Normalnie zawsze COŚ :angry:
Rano posprzatalam salon a już mam autostradę na podłodze odkąd Krzysiu wrócił z przedszkola ;)

Anik. Witaj ;) No ja też czuję się jak nowa bo umknęło mi sporo czasu bez tego wątku ,ale powolutku się wszystkie poznamy .
Liczę ,że się szybko wciągnę , teraz mały czasem daje mi trochę luzu jak się zabawi czymś to mogę zaglądać.

Anik mnie też dziś męczy ból głowy...proszki pomagają tylko na chwilę :/

OneMoreTime brawo dla Kai :)
Nikos też mi ulewal do 6 miesiąca. Jak już jadł więcej pokarmów stałych to wszystko minęło :)

Mamcia wybaczamy nieobecnosc ;)

Angelstw katarek może towarzyszyć zabkowaniu. Nikosiowi jak ida zeby to ma krosteczki wokol buzki :/ Troszke brzydko to wyglada..ale na szczescie znikaja jak zabek wyjdzie.
Ile Jaś ma już ząbków? :) No i co tam pysznego jadł na kolację? ;)

reklama
Misia Jas przy żadnym ząbku nie miał ani gorączki ani kataru. Raz chyba sie zdarzyła niefajna kupa. Ząbków ma 6 póki co. Nie da zajrzeć sobie do buzi wiec cos jest ewidentnie na rzeczy. Na kolacje dzis jadl bulke drożdżową z masłem ;-) poprawił przed snem butlą i śpi już smacznie od 1,5 godziny :-) a no i dziś odkrył swój język :-D całe popołudnie chodził z językiem na wierzchu i co chwile łapał rączkami za niego ;-) bardzo śmiesznie to wyglądało

Do góry