reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziekuje Kochane:)
Spala do 19stej a pozniej pokazala jakie to ma mocne plucka:)

Ale juz spokoj

Gloria super wiesci:)

Dzoewczyny ktoras miala cc? Bardzo krwawilyscie pierwszy dzien? Bo ja tak nie jakos bardzo i tak mysle juz

Dawno mnie nie było ale przy dwójce dzieci pełno roboty.
Ona gratulacje.plenitude kciuki za lekki poròd.
Mój Leonard już 6 tygodni skończył więc wybieramy się na szczepienie.Niestety nie omineły go problemy brzuszkowe .

U mnie przez pierwsze dni po cc było spokojnie z krwawieniem, gdzieś po 2-3 dniach było trochę mocniej (jak się macica obkurczała), a potem plamienia miałam jeszcze przez 8 tygodni...

Witch tylko tyle? Ja krwawiłam jak zarzynane prosię przez 2 tygodnie, później przez kolejne 4 tak umiarkowanie. Ale rodziłam sn. A przy cc jakoś czyszczą macicę?

HA - Nie dopisałam - te mocniejsze krwawienie trwało na pewno ponad tydzień, ale nie dłużej niż dwa. Ja raczej miałam wkurzające plamienia - jednego dnia mniej, kolejnego więcej... Myślałam, że już nigdy się nie skończą... Po sn podobnie miałam.

IwiX Kiedy te 6 tygodni minęło, jak ty dopiero co urodziłaś? :p

Ona moje gratulacje, ale Ci Lenka prezent zrobiła ;-)
lwix ale ten czas leci, już Leoś ma 6 tyg:-)
Kobiety wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń,dużo radości i zero zmartwień! :-*

ONA, GRATULUJĘ :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Ja miałam też słabsze krwawienie niż zakładałam wcześniej i 3 dnia zakładałam już zwykłe podpaski. To krwawienie (dosyć słabe) trwało max. 2 tyg. ale później wydzielina jeszcze przez kilka tygodni była...

Iwix, o jakich problemach brzuszkowych piszesz?

Spełnienia marzeń kobietki :happy2:;-) ;)

Doris dzięki że pytasz:-) :) Jakoś weny brak na pisanie...Zasadniczo czuję się dobrze, ale powoli brzuch zaczyna mi się napinać, młody leży bardzo nisko i lubi skopać mi szyjkę, a ja leże i się martwię bo moja szyjka do wytrzymałych nie należy. We wtorek wizyta i idę na nią jak na ścięcie bo już ostatnio szyjka się trochę skróciła i miała 3,5cm i pewnie będzie się skracać dalej - byle do maja...

reklama
Hej dziewczyny.
Strasznie senna dziś jestem. A sprzątanie czeka. Może po drzemce.
Dzisiaj znów szaro i ponuro wiec chęci na cokolwiek brak

Do góry