reklama
Dziekuje Kochane
Spala do 19stej a pozniej pokazala jakie to ma mocne plucka
Ale juz spokoj
Gloria super wiesci
Dzoewczyny ktoras miala cc? Bardzo krwawilyscie pierwszy dzien? Bo ja tak nie jakos bardzo i tak mysle juz
Spala do 19stej a pozniej pokazala jakie to ma mocne plucka
Ale juz spokoj
Gloria super wiesci
Dzoewczyny ktoras miala cc? Bardzo krwawilyscie pierwszy dzien? Bo ja tak nie jakos bardzo i tak mysle juz
Dawno mnie nie było ale przy dwójce dzieci pełno roboty.
Ona gratulacje.plenitude kciuki za lekki poròd.
Mój Leonard już 6 tygodni skończył więc wybieramy się na szczepienie.Niestety nie omineły go problemy brzuszkowe .
Ona gratulacje.plenitude kciuki za lekki poròd.
Mój Leonard już 6 tygodni skończył więc wybieramy się na szczepienie.Niestety nie omineły go problemy brzuszkowe .
HA - Nie dopisałam - te mocniejsze krwawienie trwało na pewno ponad tydzień, ale nie dłużej niż dwa. Ja raczej miałam wkurzające plamienia - jednego dnia mniej, kolejnego więcej... Myślałam, że już nigdy się nie skończą... Po sn podobnie miałam.
IwiX Kiedy te 6 tygodni minęło, jak ty dopiero co urodziłaś?
IwiX Kiedy te 6 tygodni minęło, jak ty dopiero co urodziłaś?
OneMoreTime
Fanka BB :)
ONA, GRATULUJĘ Ja miałam też słabsze krwawienie niż zakładałam wcześniej i 3 dnia zakładałam już zwykłe podpaski. To krwawienie (dosyć słabe) trwało max. 2 tyg. ale później wydzielina jeszcze przez kilka tygodni była...
Iwix, o jakich problemach brzuszkowych piszesz?
Spełnienia marzeń kobietki
Iwix, o jakich problemach brzuszkowych piszesz?
Spełnienia marzeń kobietki
Doris dzięki że pytasz Jakoś weny brak na pisanie...Zasadniczo czuję się dobrze, ale powoli brzuch zaczyna mi się napinać, młody leży bardzo nisko i lubi skopać mi szyjkę, a ja leże i się martwię bo moja szyjka do wytrzymałych nie należy. We wtorek wizyta i idę na nią jak na ścięcie bo już ostatnio szyjka się trochę skróciła i miała 3,5cm i pewnie będzie się skracać dalej - byle do maja...
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Hej dziewczyny.
Strasznie senna dziś jestem. A sprzątanie czeka. Może po drzemce.
Dzisiaj znów szaro i ponuro wiec chęci na cokolwiek brak
Strasznie senna dziś jestem. A sprzątanie czeka. Może po drzemce.
Dzisiaj znów szaro i ponuro wiec chęci na cokolwiek brak