reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziekuje Kochane:)
Spala do 19stej a pozniej pokazala jakie to ma mocne plucka:)

Ale juz spokoj

Gloria super wiesci:)

Dzoewczyny ktoras miala cc? Bardzo krwawilyscie pierwszy dzien? Bo ja tak nie jakos bardzo i tak mysle juz

Dawno mnie nie było ale przy dwójce dzieci pełno roboty.
Ona gratulacje.plenitude kciuki za lekki poròd.
Mój Leonard już 6 tygodni skończył więc wybieramy się na szczepienie.Niestety nie omineły go problemy brzuszkowe .

U mnie przez pierwsze dni po cc było spokojnie z krwawieniem, gdzieś po 2-3 dniach było trochę mocniej (jak się macica obkurczała), a potem plamienia miałam jeszcze przez 8 tygodni...

Witch tylko tyle? Ja krwawiłam jak zarzynane prosię przez 2 tygodnie, później przez kolejne 4 tak umiarkowanie. Ale rodziłam sn. A przy cc jakoś czyszczą macicę?

HA - Nie dopisałam - te mocniejsze krwawienie trwało na pewno ponad tydzień, ale nie dłużej niż dwa. Ja raczej miałam wkurzające plamienia - jednego dnia mniej, kolejnego więcej... Myślałam, że już nigdy się nie skończą... Po sn podobnie miałam.

IwiX Kiedy te 6 tygodni minęło, jak ty dopiero co urodziłaś? :p

Ona moje gratulacje, ale Ci Lenka prezent zrobiła ;-)
lwix ale ten czas leci, już Leoś ma 6 tyg:-)
Kobiety wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń,dużo radości i zero zmartwień! :-*

ONA, GRATULUJĘ :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Ja miałam też słabsze krwawienie niż zakładałam wcześniej i 3 dnia zakładałam już zwykłe podpaski. To krwawienie (dosyć słabe) trwało max. 2 tyg. ale później wydzielina jeszcze przez kilka tygodni była...

Iwix, o jakich problemach brzuszkowych piszesz?

Spełnienia marzeń kobietki :happy2:;-) ;)

Doris dzięki że pytasz:-) :) Jakoś weny brak na pisanie...Zasadniczo czuję się dobrze, ale powoli brzuch zaczyna mi się napinać, młody leży bardzo nisko i lubi skopać mi szyjkę, a ja leże i się martwię bo moja szyjka do wytrzymałych nie należy. We wtorek wizyta i idę na nią jak na ścięcie bo już ostatnio szyjka się trochę skróciła i miała 3,5cm i pewnie będzie się skracać dalej - byle do maja...

reklama
Hej dziewczyny.
Strasznie senna dziś jestem. A sprzątanie czeka. Może po drzemce.
Dzisiaj znów szaro i ponuro wiec chęci na cokolwiek brak

Do góry