reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gloria6 Same dobre wieści dzisiaj! Także już nic się nie stresuj! A kiedy masz prenatalne (czy teraz miałaś robione?) tzn. pomiar NT, kość nosowa itp. A dwa dni w stosunku do OM to żadna różnica - to tak jakby jej wcale nie było!

reklama
Witch to wlasnie bylo to, NT wynosi 1,70mm a co do kosci nosowej to nam ja pokazywal i powiedzial tylko ze "tu jest dobrze widoczna" ale bez szczegolow.

No i super! NT w normie, kość nosowa jest... Zatem wkraczasz w drugi trymestr - powinnaś być już zdecydowanie spokojniejsza! Teraz pozostało czekać na pierwsze ruchy :)

reklama
Ona super! :D Gratuluję! :) Z laktacją nawet po porodzie sn jest ciężko. Ja się po 3 dniach z mieszaniem butelka-cyc zdenerwowałam i przeszłam na samą pierś. Musiałam Olka przystawiać co 10 min, ale się udało. Wszystkiego najlepszego dla Was :)

Gloria super że wszystko dobrze :) rośnijcie zdrowo :)

Do góry